Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Даа, а говорять, що вчителі в нашій країні гроші лопатою гребуть, та, насправді, як я бачу колег моїх на форумі багато. Також дуже боялася дзвінків на роботу, тому і платила, але в один момент забила на них всіх і все. Першими на роботу добралися швидковоші, думала директор з'їсть, але ні, він дуже спокійно і тактовно, майже педагогічно відправив їх у відомому напрямку на китайську гору Кху Ям))) Географ все—таки))) Колегам почали дзвонити, вони стійко все пережили, морозились хто як міг, навіть бабця 72 років так ласкаво запитувала «Синку, а мамка знає, чим ти на роботі займаєшся?». Пощастило мені з колективом, та і з оточенням взагалі. Дарма боялася, а вам дійсно співчуваю, що немає розуміння на роботі, це дуже важко. Але тримайтеся, вихід є завжди!Заспокойтесь, колего! Я теж учитель. Пережила терор колег від одного МФО, інше - начальнику відділу освіти дзвонило, представилося слідчим. Теж просрочка в Приваті по карті місяць, ще по одному кредиту - два. Але не розумію, чому ваші гроші списали. У мене перед відпусткою була просрочка прийшли відпускні, оздоровчі, то списали лише якийсь відсоток. Я залишок сама гасила. Із ними не спілкуюся. Кредитка вже в мінусі (35000). Із 10 числа на роботу, уже тіпає. Учора була на випускному, переживала, що хтось казатиме про дзвінки. У мене 4МФО+ Таліон. Теж не знаю, що робити з роботою. Хочу плюнити на неї, але я живу в смт, не легко іншу знайти, ще й чоловік захворів, операція може бути. У нас у планах заробітки на осінь, іншого виходу не бачу. Син наступного року закінчує навчання в школі, теж потрібні гроші. Важко наважитися змінити життя, бо у школі працюю вже 20 р, але треба це зробити до 1 вересня. Хочу поки стати на біржу, але боюся, що зроблять напис, то що тоді. Мабуть, будуть вираховувати, поки це питання вирішуватиму. Тримайтеся, не звертайте увагу на колег. У нас теж такий колектив, що тільки й чекає, щоб хтось помилився, аби позаочі осудити.