Приват. Візит, суд...

• Автор теми Автор теми Irena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Irena

Форумчанин
Дописи
267
Реакції
44
Бали
5125
Irena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Хочу поради. По карті універсальна (навіть не пам'ятаю з якого вона у мене року) ліміт -14.000. усі роки вносила мінімальні платежі, тягнула, можна так сказати. На сьогоднішній день виникла прострочка 5800. Десь з грудня місяця. Подзвонили в понеділок з вимогою погасити всю суму сьогодні. Якщо не оплачу, то додому гості, а потім (документи вже готові) на мене в суд. Але домовилися на половину, тобто 7000 на сьогодні. А далі по схемі. Гроші я не знайшла. Не знаю, що мені робити. Позичати не хочеться, не бачу смисла. Може, хтось грамотний порадить мені щось...

Доброго дня. Хочу поради. По карті універсальна (навіть не пам'ятаю з якого вона у мене року) ліміт -14.000. усі роки вносила мінімальні платежі, тягнула, можна так сказати. На сьогоднішній день виникла прострочка 5800. Десь з грудня місяця. Подзвонили в понеділок з вимогою погасити всю суму сьогодні. Якщо не оплачу, то додому гості, а потім (документи вже готові) на мене в суд. Але домовилися на половину, тобто 7000 на сьогодні. А далі по схемі. Гроші я не знацшла
Не муч себе і менше думай про це... Це тимчасова проблема, яка є у половини населення. Тобі приховано нав'язали оту заразу і поступово збільшували ліміт саме для того щоб ти вічно годувала їх... Все буде добре, комусь кредитки вистачає, щоб прийшло прозріння, комусь 30 МФО ще потрібно....
Так що ти, ще дуже в гарній ситуації. Кредити більше не бери! гарного вам дня!)

Доброго дня. Хочу поради. По карті універсальна (навіть не пам'ятаю з якого вона у мене року) ліміт -14.000. усі роки вносила мінімальні платежі, тягнула, можна так сказати. На сьогоднішній день виникла прострочка 5800. Десь з грудня місяця. Подзвонили в понеділок з вимогою погасити всю суму сьогодні. Якщо не оплачу, то додому гості, а потім (документи вже готові) на мене в суд. Але домовилися на половину, тобто 7000 на сьогодні. А далі по схемі. Гроші я не знайшла. Не знаю, що мені робити. Позичати не хочеться, не бачу смисла. Може, хтось грамотний порадить мені щось...
Візит,це не страшно.В суд можуть подати.Але і тут не смертельно.А,шукати кошти,перепозичати,це погано.

У меня сегодня была выездная группа,приехал один на спортивном велосипеде начал тарабанить по воротам,хорошо собака большая,вообщем выхожу,культурно пообщались,бумаг ни каких не вручил,спросил что с кредитом, почему не платите ,на звонки не отвечает?Сказал,отмечу,что не скрываетесь идете на контакт.

У меня сегодня была выездная группа,приехал один на спортивном велосипеде начал тарабанить по воротам,хорошо собака большая,вообщем выхожу,культурно пообщались,бумаг ни каких не вручил,спросил что с кредитом, почему не платите ,на звонки не отвечает?Сказал,отмечу,что не скрываетесь идете на контакт.
У меня дувушка перепуганная приходила в том году,шопотом говорила.Думаю даже не на велосипеде приезжала.

Скільки в мене є часу? Від погроз до дій...Я живу не сама. Ситуацію приховую...

Новый закон 4241 запрещает банкам , мфо и другим фин организациям визиты. Закон вступил в силу. Если живете не по Прописке , и адрес фактический не светили , то все будет нормально .

Новый закон 4241 запрещает банкам , мфо и другим фин организациям визиты. Закон вступил в силу. Если живете не по Прописке , и адрес фактический не светили , то все будет нормально .
Живу по прописке. Они мне даже адрес мой озвучили.

Надо было на чай пригласить

У меня сегодня была выездная группа,приехал один на спортивном велосипеде начал тарабанить по воротам,хорошо собака большая,вообщем выхожу,культурно пообщались,бумаг ни каких не вручил,спросил что с кредитом, почему не платите ,на звонки не отвечает?

Представился велосипедист? Документы показывал? Почему в 102 не позвонили?

Сказал что из привата,мол вчера звонил вы трубку не взяли,назвал имя и отчество,ну довольно таки приятный мужчина.Ничего страшного не было.
Документы нет не показывал

однажды они приежали,но ничего страшного не было,поговорили,они всунули бумажду и уехали,топом когда решила таки их закрыть,долг был 23000,я звонилаи долго общались с их пред.они поначу просили сумму 8000,на первый платеж,ну я им говорю,я реально хочу выплатить долг,но честно такую сумму на первый платеж не найду,сказала сумму которую могу внести,через конечно же пожалуйста,и так было каждый раз,я сама им звонила,и упрашивала сумму как можно меньше внести,они конечно гнули свою линию,но каждый раз я им говорила,что хочу их закрыть,и сумму больше точно не найду.

Назад
Угорі