Приват после суда требует ещё денег

• Автор теми Автор теми kirminus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

kirminus

Читач
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
kirminus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет
Столкнулся с историей.

рассказываю по порядку, когда то давно, в 13 году была карта привата с кредитным лимитом.

вообщем оказалась она у бывшего близкого мне человека, ну и потом забылся и. Человек и карта)

потом узнал что у меня отрицательная кредитная история - смотрю приват.
Позвонил им сам - давайте разбираться, в итоге прилетел суд)

по суду оплатил сразу же, счета разблокировали, но в кредитной истории сумма осталась.

пришел в приват - там говорят ой а у вас долг триста тысяч))
Дали номер сб
Позвонил им, он мне в резкой форме ханыжно сказал - слышь так надо было с банком решать вопрос, а не с судом, банк считает что ты должен ещё 16к, и ничего ты не сделаешь, ну я его и послал на три буквы, пожелал ему анальных кар, и живу себе дальше)

но вот сейчас задумался о покупке квартиры, и не знаю что делать.

подавать на них в суд?
Как долго инфа будет в их Бюро кредитных историй?

может у кого-то есть подобный кейс из адвокатов?

Всем привет
Столкнулся с историей.

рассказываю по порядку, когда то давно, в 13 году была карта привата с кредитным лимитом.

вообщем оказалась она у бывшего близкого мне человека, ну и потом забылся и. Человек и карта)

по суду оплатил сразу же, счета разблокировали, но в кредитной истории сумма осталась.

Дали номер сб
Позвонил им, он мне в резкой форме ханыжно сказал - слышь так надо было с банком решать вопрос, а не с судом, банк считает что ты должен ещё 16к, и ничего ты не сделаешь, ну я его и послал на три буквы, пожелал ему анальных кар, и живу себе дальше)

подавать на них в суд?

Инфа их УБКИ никак не повлияет на процесс покупки квартиры. Повлиять на имущество может только ИП, которое в свою очередь может быть открыто либо по решению суда, либо по исп.надписи. Так что проблема эта, так сказать, до востребования. До суда или надписи то есть. Надпись сносится без труда, суд выигрывается (как минимум, предъявите уже вступившее в силу решение...)
Остались вопросы?)

Инфа их УБКИ никак не повлияет на процесс покупки квартиры. Повлиять на имущество может только ИП, которое в свою очередь может быть открыто либо по решению суда, либо по исп.надписи. Так что проблема эта, так сказать, до востребования. До суда или надписи то есть. Надпись сносится без труда, суд выигрывается (как минимум, предъявите уже вступившее в силу решение...)
Остались вопросы?)
Видимо не заданный вопрос был :"как исправить историю в убки, чтоб дали кредит?". Так что ли

Остались вопросы?)
Другими словами, информация в реестре должников может повлиять...)))

Всем привет
Столкнулся с историей.

Дали номер сб

подавать на них в суд?

Отправьте решение суда и копию чека про оплату в убки. Пускай поправят.

Всем привет
Столкнулся с историей.

Дали номер сб

подавать на них в суд?

Це стандартний Приватбанк. І він може знову подати в суд чи надпис. Автор, як оплачували, в Приваті? Мені хтось казав, що після суду бажано не в Приваті оплачувати.

Всем привет
Столкнулся с историей.

Дали номер сб

подавать на них в суд?

Я чомусь взагалі не здивована.
Це ж приват і навіть після оплати по рішенню суду їхня "чарівна "система рахує собі заборгованність далі.

Видимо не заданный вопрос был :"как исправить историю в убки, чтоб дали кредит?". Так что ли
Все верно)
Це стандартний Приватбанк. І він може знову подати в суд чи надпис. Автор, як оплачували, в Приваті? Мені хтось казав, що після суду бажано не в Приваті оплачувати.
В суд они уже подать не смогут, так как по суду я уже оплатил все что мог)
Оплачивал по счету от исполнителя через моно

Ладно хоть не кредит на свадьбу)

Это точно.
кредит на свадьбу)
Тот ещё вид мазохизма) особенно когда под свадьбой подразумевается накормить и напоить 150 человек, половину из которых не помнят как зовут и кем приходятся. Словом, попытка навести ветер, забывая о том, который в кармане))

Повторный суд по тому же кредиту??
Правда??
Можете привести хоть один пример?

Повторный суд по тому же кредиту??
Правда??
Можете привести хоть один пример?
Я просто розповідаю слова юриста, якому мені немає підстав не довіряти. За його словами, вони собі і далі нараховують %, а потім коли сума знову хороша, можуть подати. Непоодинокі випадки, коли подали в суд, домовились, людина сплатила борг, а вони не забрали позовну заяву. І добре, що автор платив не через Приват. З цієї зеленої помийки треба тікати при першій можливості.

Я просто розповідаю слова юриста, якому мені немає підстав не довіряти. За його словами, вони собі і далі нараховують %, а потім коли сума знову хороша, можуть подати. Непоодинокі випадки, коли подали в суд, домовились, людина сплатила борг, а вони не забрали позовну заяву. І добре, що автор платив не через Приват. З цієї зеленої помийки треба тікати при першій можливості.
Значить ваш юрист так і сказав:
-" оце приват банк один раз подав в суд,
Потім нарахує- і ще раз подасть, на того ж громадянина,по тій же справі"?

Значить ваш юрист так і сказав:
-" оце приват банк один раз подав в суд,
Потім нарахує- і ще раз подасть, на того ж громадянина,по тій же справі"?
Не прям так, але суть одна - Приват гнилий банк, просто так не закриє заборгованість навіть по рішенню суду. Він і далі буде нараховувати %, навіть якщо сума по провадженню сплачена.
Я працювала в такій установі, де зіштовхувалась з банками щодня і де користувачі відгукувались що Приват напряму їм казав, що їм все-одно на рішення суду.

Не прям так, але суть одна - Приват гнилий банк, просто так не закриє заборгованість навіть по рішенню суду. Він і далі буде нараховувати %, навіть якщо сума по провадженню сплачена.
Я працювала в такій установі, де зіштовхувалась з банками щодня і де користувачі відгукувались що Приват напряму їм казав, що їм все-одно на рішення суду.
Та що суть одна- то зрозуміло, Приватбанк- - зелена помилка!
Але саме ви доводили що Придурбанк- подає вдруге на суд чи клепає напис.
На моє питання ви мотивували свої слова тим що" так юрист сказав".
Наведіть приклад повторної подачі в суд двічі по одній і тій же справі.

Та що суть одна- то зрозуміло, Приватбанк- - зелена помилка!
Але саме ви доводили що Придурбанк- подає вдруге на суд чи клепає напис.
На моє питання ви мотивували свої слова тим що" так юрист сказав".
Наведіть приклад повторної подачі в суд двічі по одній і тій же справі.
Повторюю ще раз - конкретно я не можу навести номер справи, турбувати людину щоб надав мені персональну інфо для вас не буду. Мова з ним якось зайшла за Приват, хоча в мене там давним-давно нема боргу. І висказала слова за практику юриста, якому довіряю і який допоміг по багатьом речам. І я нічого не доводила (в принципі і не повинна вам це робити) - вище розповіла, що працюю в установі, де щодня стикаюся з банками і їхніми клієнтами, тому хоч і з чужого досвіду, але знаю що вони витворяють і як подають нові позови (юридично це нові справи, але фактично борг то старий), накрутивши суми.

Останнє редагування:
Повторюю ще раз - конкретно я не можу навести номер справи, турбувати людину щоб надав мені персональну інфо для вас не буду. Мова з ним якось зайшла за Приват, хоча в мене там давним-давно нема боргу. І висказала слова за практику юриста, якому довіряю і який допоміг по багатьом речам. І я нічого не доводила (в принципі і не повинна вам це робити) - вище розповіла, що працюю в установі, де щодня стикаюся з банками і їхніми клієнтами, тому хоч і з чужого досвіду, але знаю що вони витворяють і як подають нові позови (юридично це нові справи, але фактично борг то старий), накрутивши суми.
Подать новий позов по старому боргу- це як?
Подав придурбанк- на умовного Васю по кредиту від 12,12,2012. Номер кредиту ххх.
Суд розглянув справу і вирішив що Вася має сплатити ууу гривень.
Час на апелляцию сплинув.
Вася через виконавчу службу виплатив ууу гривень та отримав справку з виконавчої служби що рішення суду виконано в повному обсязі.
Справу закрито.
І тут приматбанк знову подає в суд
На Васю , по кредиту з номером ххх, що виданий 12,12,2012?
Який суд прийме це в розгляд?
Два рази по одній і тій же справі неможливо звернутись до суду, це суперечить принципу "Non bis in idem ".
Хочу своїми дзвінками і вимогами сплатити "хоч 500 гривень" придурбанк- намагається створити прицидент, що договір працює після суду. Але то вже інша справа, махлювання.
Або ваш юрист купив диплом за сало, або ви вводите навмисно людей в оману.
Ви часом не в ПБ працюєте?

Хочу своїми дзвінками і вимогами сплатити "хоч 500 гривень" придурбанк- намагається створити прицидент, що договір працює після суду. Але то вже інша справа, махлювання.
Або ваш юрист купив диплом за сало, або ви вводите навмисно людей в оману.
Ви часом не в ПБ працюєте?
Интересный момент... Если Приматы сделали так, что подписав заявку-анкету, клиент соглашается с их интернет-договором... То почему бы не ввести в этот договор пункт, "что они могут сделать когда захотят", о том, что, если клиент внесет хоть копейку, то договор продлевается автоматически... :rolleyes:
А дальше, по накатанной схеме: суды, апелляции и т.д. Если клиент смог отбиться, то ок... Но большинство-то не сможет...:(

Назад
Угорі