Прислали смс з закриттям за тіло до 07.02.2023

• Автор теми Автор теми lampik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
аби ж і вони так рахували...
Да, пусть считают как хотят. Вы им отдали то что брали, но можете для успокоения совести отправить им 500 грн, но я бы не стала. Вот моим так не повезло. По пролонгациям там и пол тела не будет, а некоторым и этого не досталось и не достанется

Гато, а яка різниця? В мене немає ніяких квитанцій по пролохаціям. І жодного разу не знадобились.
Домовитись за тіло можна і без них. ВНН під забороною. В суді визнання пролонгацій=визнання договору... Та і часто шараги самі нададуть папірці про ці ж пролонгації.

Гато, а яка різниця? В мене немає ніяких квитанцій по пролохаціям. І жодного разу не знадобились.
Домовитись за тіло можна і без них. ВНН під забороною. В суді визнання пролонгацій=визнання договору... Та і часто шараги самі нададуть папірці про ці ж пролонгації.
[POSTS=1000]Просто цікавий хід думок [/POSTS]

maxima,
Вам на карту прийшли якісь гроші. Ви їх витратили як свої, не звернувши увагу. Помітили що це не Ваші і повернули назад за першої змоги.
Не більше того і не менше. Жодних договорів Ви не бачили. Жодних смс теж не надсилали. Тому слова: кредит, поролонгація, договір, переплата, назва МФО і все інше, Вам не відомі, або відомі поверхнево, бо кредиту Ви не отримували.
Якщо отримували і підписали договір - платіть по договору все...

Скільки у Вас вже просрочка? Дзвонять до рідних чи тільки Вам?
Поки що 1 день.Не знаю чи мені дзвонять( трукалер 101 дзвінок заблокував).Хз хто там дзвонить,купа номерів різних,які рідко повторюються.смс було сьогодні,що я порушила щось там...Нервова система уже так виснажена,що якось стало фіолетово все.

Назад
Угорі