прислали фото моєі мами...з підписом

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Повідомлення в Вайбері розраховані на миттєву негативну реакцію, залякати... Через нього можна дістатись і до тих людей, хто телефонні дзвінки ігнорує...
Погляньте тільки на реакцію автора...
Так...реакція страшна,паніка...Бо сама влізла в ці борги...і так себе почуваю не дуже,бо хоть і на форумі немало,але страх не покидає.

Мне такое прислала монетка... полный игнор.

Так трусяться....Бо краще б на мене робили,але на маму...це вже перебір..От і звернулася за порадою
Спробуйте заспокоїтись!
В наш час ніхто не звертає уваги на схожі розсилки...
Всі знають вашу маму, як поважну і адекватну людину, ніхто не повірить таким картинкам... Я з впевненість можу сказати, що ніхто навіть і не подумає, щоб розповісти їй, коли отримають таке повідомлення...
Post automatically merged:

Люди ,які не змінюють номеру телефону,спокійно все ігнорують.А ті ,хто не взмозі ігнорувати - змінюють номер і змінюють номер у вайбері.Бінго
Погоджуюсь!
Бінго...

Ужас какой, а что фотки они всегда и всех отсылают должников? Я тоже боюсь этого!Это же какими уродами надо быть!
Фотками занимается Ccloan, E- cash, Топ кредит (Дожбер),может еще кто-то, но эти точно.

Так...реакція страшна,паніка...Бо сама влізла в ці борги...і так себе почуваю не дуже,бо хоть і на форумі немало,але страх не покидає.
Я дуже вас прошу не панікувати і не перейматись через усе це...
Вони тільки цього і прагнуть. Не давайте їм можливості впливати на вас!
Видаліть той Вайбер і забудьте, як страшний сон, про це повідомлення.
Скоріше за все вони його і не розішлють.

Дя
Я дуже вас прошу не панікувати і не перейматись через усе це...
Вони тільки цього і прагнуть. Не давайте їм можливості впливати на вас!
Видаліть той Вайбер і забудьте, як страшний сон, про це повідомлення.
Скоріше за все вони його і не розішлють.
Дякую за гарні слова

Рекомендують,але для чого,то думаю і самі не розуміють.
В вайбері ж теж но номер змінити можна.

Окрім того,щоб вам написати в ньому вони не можуть нічого
Кроме всего в вайбере можно настроить режим конфиденциальности, тогда не видно, получил ты сообщение или нет. А если они видят, что все сообщения в трубу то и слать перестают.

Доброго дня! У мене паніка страшна,руки трусяться..У мене багато МФО,всюди просрочки...щойно прислали фото моєі мами...з підписом: Відрацюю борг доньки попрошайки,у якоі боргів як блох,номер тел.У мене мама йде на вчителя року.я незнаю,що робити.Будь ласка підскажіть

І що фото вже розіслали
На стене маминого профиля в ОК (или как там все работает. В общем, на главной странице профиля) можете вывесить объявление. Что-то типа "Внимание! Мою дочь преследуют мошенники. Шантажом вымогают деньги за несуществующий кредит. Как средство давления и устрашения используют фотографии родственников и знакомых, сопровождая их компрометирующими текстами. Если вы получили какое-то сообщение от неизвестного пользователя с очерняющими меня, мою дочь или других наших родственников информацией, пожалуйста, не обращайте внимание и не беспокойтесь, это просто очередная ложь мошенников. Заявление в полицию подано. Ведется следствие". Это сообщение можно показывать возмущенным (если такие будут) знакомым и коллегам. Мол, мы сами всех вокруг предупредили о преследовании. Так что никакого позора, просто рутина преступления.

Спробуйте заспокоїтись!
В наш час ніхто не звертає уваги на схожі розсилки...
Всі знають вашу маму, як поважну і адекватну людину, ніхто не повірить таким картинкам... Я з впевненість можу сказати, що ніхто навіть і не подумає, щоб розповісти їй, коли отримають таке повідомлення...

Погоджуюсь!
Бінго...

Доречі,номер телефону і номер на який реєстрований вайбер - не обов'язково повинні бути однакові.

Доброго дня! У мене паніка страшна,руки трусяться..У мене багато МФО,всюди просрочки...щойно прислали фото моєі мами...з підписом: Відрацюю борг доньки попрошайки,у якоі боргів як блох,номер тел.У мене мама йде на вчителя року.я незнаю,що робити.Будь ласка підскажіть

А еще можно сделать такую фишку. Напишите под этим текстом примечание,что это социальный эксперимент, как на булинг в сети реагируют люди. Как они поддерживают того кого гнобят, игнорируют или также стараются колоть подробнее, узнав что у человека проблемы. Так,как мама учитель, тема про исследования булинга быть похожа на правду.

• Подобається
Реакції: Ano
Щойно чоловіку надіслали фото...ось переписка і людина яка писала( але трубку брала баришня)

Вкладення

• IMG-6cc3f130e7a1c86e3b60515aa988b522-V.webp
    IMG-6cc3f130e7a1c86e3b60515aa988b522-V.webp
    35 Кб · Перегляди: 77
  • IMG-8fa13efa83e02752ad9147c43b317c88-V.webp
    IMG-8fa13efa83e02752ad9147c43b317c88-V.webp
    41.1 Кб · Перегляди: 80
  • IMG-434cc7b9c596340f22219badc66dc7c8-V.webp
    IMG-434cc7b9c596340f22219badc66dc7c8-V.webp
    48.7 Кб · Перегляди: 79
  • IMG-ec121a8dfcf6218f44a4e782847c0a0f-V.webp
    IMG-ec121a8dfcf6218f44a4e782847c0a0f-V.webp
    61.5 Кб · Перегляди: 78
Щойно чоловіку надіслали фото...ось переписка і людина яка писала( але трубку брала баришня)
Почему вы не позакрывали соцсети??? Можно же настроить, чтобы ни одно левое чм0 не писало...Тем более, если вы так уязвимы психологически...

То Однокласники?Якщо так і у вашого чоловіка вони були відкриті ,то погано
Так саме цікаве,що закрите все,але якось написали,і до речі,друзів не можна закрити,а видалити сторінку,я незнаю як..Аби знала давно все удалила

если вайбера нет и соц. сети закрыты, то не присылают
Спасибо за ответ большое.Вайбер есть, но он мне по работе нужен. Фейсбук закрыла для посторонних, только друзья. В одноклассники уже давно не захожу. Вот вайбер-это проблема. Наверное номер надо сменить, один выход, как Вы думаете? У меня просрочка 3 месяца.

Так саме цікаве,що закрите все,але якось написали,і до речі,друзів не можна закрити,а видалити сторінку,я незнаю як..Аби знала давно все удалила
Неправда, профиль можно сделать закрытым для чужих глаз, стоит это около 20 грн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі