Приложение для блокировки звонков

• Автор теми Автор теми Генрих
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 544
Вітаю. Трішки підніму тему знову. Можливо хтось підкаже, не розумію в чому справа. Встановила truecaller, навіть оплатила місяць підписки. Але всеодно не блокує і не ідентифікує дзвінки (в параметрах я все підключила). У мене айфон, і call filter встановити не можу :(

Вітаю. Трішки підніму тему знову. Можливо хтось підкаже, не розумію в чому справа. Встановила truecaller, навіть оплатила місяць підписки. Але всеодно не блокує і не ідентифікує дзвінки (в параметрах я все підключила). У мене айфон, і call filter встановити не можу :(
А зачем платили?)
Некоторые номера могут проскакивать

Пчёл, у мене просто з самого ранку з 15-и дзвінків жодного не розпізнало і не заблокувало :(
А коли вставляю цей номер безпосередньо у додатку то розпізнає.

Пчёл, у мене просто з самого ранку з 15-и дзвінків жодного не розпізнало і не заблокувало :(
А коли вставляю цей номер безпосередньо у додатку то розпізнає.
А настройки? Все правильно?
Скиньте скрин настроек

В мене антиколектор,за перший місяць там 49 грн, далі по 99 грн.Поки блокує всіх.

Вкладення

• IMG_1156.webp
    IMG_1156.webp
    53.3 Кб · Перегляди: 33
Назад
Угорі