Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скажіть будь ласка,а тему обов'язково розміщати в гілці Одеси?Чи це якось зв'язано?Кто подскажет вместо гейтконткакт что лучше
Та,нетСкажіть будь ласка,а тему обов'язково розміщати в гілці Одеси?Чи це якось зв'язано?![]()
Тема перенесена.Старайтеся розміщати в вірному розділі..Та,нет
ОкТема перенесена.Старайтеся розміщати в вірному розділі..
Ви вж розшарили свої данні через гетконтакт? Спробуйте truecallerКто подскажет вместо гейтконткакт что лучше
А зачем платили?)Вітаю. Трішки підніму тему знову. Можливо хтось підкаже, не розумію в чому справа. Встановила truecaller, навіть оплатила місяць підписки. Але всеодно не блокує і не ідентифікує дзвінки (в параметрах я все підключила). У мене айфон, і call filter встановити не можу![]()
А настройки? Все правильно?Пчёл, у мене просто з самого ранку з 15-и дзвінків жодного не розпізнало і не заблокувало
А коли вставляю цей номер безпосередньо у додатку то розпізнає.
В мене антиколектор,за перший місяць там 49 грн, далі по 99 грн.Поки блокує всіх.Вітаю. Трішки підніму тему знову. Можливо хтось підкаже, не розумію в чому справа. Встановила truecaller, навіть оплатила місяць підписки. Але всеодно не блокує і не ідентифікує дзвінки (в параметрах я все підключила). У мене айфон, і call filter встановити не можу![]()
В мене антиколектор,за перший місяць там 49 грн, далі по 99 грн.Поки блокує всіх.