Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K
Ну але сенс їм вручати листа сторонній людині? Я розумію що всі у всіх зараз викликають підозри, але я здається не написала нічого аж такого щоб мене перевіряти, чи казати мені що я тут писала чи не писала, хочете перевірити номер? Будь ласка хоч всі відразу 0970363522,я написала на сайт не для того щоб мене підозрювали чи ще щось, можливо написала не коректно але це було на емоціях.
А ви не ображайтесь, бо дійсно були схожі "вброси", тому багато запитань... Вас ніхто поки що не назвав калом чи ще кимось.
Мені, про що я вам вже писав, теж дивна поведінка "колекторів" ... Прийшли повідомити про борг, проте нічого не повідомили ( звідки вони, яка сума і т.п )...
Ви ж самі розумієте, що це дивує ... вони ж не альтруїсти, щоб вхолосту ходити.

А ви не ображайтесь, бо дійсно були схожі "вброси", тому багато запитань... Вас ніхто поки що не назвав калом чи ще кимось.
Мені, про що я вам вже писав, теж дивна поведінка "колекторів" ... Прийшли повідомити про борг, проте нічого не повідомили ( звідки вони, яка сума і т.п )...
Я не знаю їхні дії коли вони там ходять, можливо через те що не я була, чи не хтось з рідних тому і не вручили нічого, уявлення не маю, сказали лише нагадати про борг, а хто звідки, каже що не повідомили та і вона не запитували.
Попросила якщо раптом ще прийдуть щоб розпитала хто вони такі, і звідки ходять

Всім привіт, в мене 7 мфо по всім просрочка більше місяці, номер телефону змінила, добрались до тата Є-гроши,був скандал, тато дуже хвилювався з приводу дзвінків, але номер не може змінити, поставила йому блокування, все наладилось, забули про них, по адресу реєстрації не проживаю давно, живу в іншому місті, прописана я в Києві, наразі квартиру здаємо в оренду, як приходять листи то квартирантка мені їх скидає, а от сьогодні пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала, от цікаво тепер хто це може бути?
В мене дінеро, укр.позика,єгроши,качай гроши, кредит7, мілоан, кащинський
В масках хоч?
Бродять і віруса не бояться.

Лайфхак "как получить статус Форумчанин".
1. Зарегистрироваться
2. Создать тему "Приезжали коллекторы"
3. Профит!

8 страниц о барышне, показывающий свой паспорт всем под ряд. Интересно, а если бы (.)(.) показывала, то на сколько бы страниц потянуло? ?

Без детектора лжи не разобраться, Ираида Шкандалл, помогите проверить на калла девушку!

Хто саме? Яка компанія?

Я не так давно, полицию нашу доблестную, чуть за каллов не приняла :ahaha:
выхожу на этаже из лифта, а там стоят двое из ларца... у меня чуть сердце в пятки не ушло
ну менты и каллы-вышибалы чем то схожи, чёрт их пойми.... пока не спросишь:ahaha:
Думала по мою душеньку приехали
А оно нет, соседа без вести пропавшего искали ,оказалось
Пока корочку под нос не ткнул....стояла и просто молчала
Обдумывала план побега, вдруг что :ahaha::ahaha::ahaha:

Назад
Угорі