Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K
Вобщем все якось складно, чи я так складно написала на емоціях, чи ви мене не зрозуміли) але факт залишається фактом, що приходили двоє чудіків щоб нагадати мені про борг( з їх слів), а з приводу що вона відкрила їм двері, показала свій паспорт це її діло, я їй немаю права заборонити це робити)

Evheniia98, може ви заборгували приватній особі? Сусіду якомусь? Бо з усіх шараг, які у вашому списку, ніхто таким не займається.
Або банк? І там не місяць прострочки, це 100%!
Не треба лякати народ!

В почтовом ящике нет никакой бумажки? Могли кинуть туда или наклеек в подъезде не смотрела?
Нічого не казала, значить немає.
Evheniia98, може ви заборгували приватній особі? Сусіду якомусь? Бо з усіх шараг, які у вашому списку, ніхто таким не займається.
Не треба лякати народ!
Ніні, Слава Богу обійшлось без банків, і приватних осіб, а сусідові ти паче бо проживаю з дитинства за 400 км від Києва

Не треба лякати народ!
Я не хотіла нікого лякати, сама налякана тому так і написала можливо, а просрочки лише по мфо які вказала, деякі з грудня місяця, деякі трохи більше місяця

Назад
Угорі