- Дописи
- 2943
- Реакції
- 7588
- Бали
- 6500
NanaLedi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не стоит .... это уже не модно давноЯ начинаю тебя бояться... ))
все сейчас предприниматели

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не стоит .... это уже не модно давноЯ начинаю тебя бояться... ))

В почтовом ящике нет никакой бумажки? Могли кинуть туда или наклеек в подъезде не смотрела?Ні, вона ж не казала шо знає мене і т.д)
Нічого не казала, значить немає.В почтовом ящике нет никакой бумажки? Могли кинуть туда или наклеек в подъезде не смотрела?
Ніні, Слава Богу обійшлось без банків, і приватних осіб, а сусідові ти паче бо проживаю з дитинства за 400 км від КиєваEvheniia98, може ви заборгували приватній особі? Сусіду якомусь? Бо з усіх шараг, які у вашому списку, ніхто таким не займається.
Або банк? І там не місяць прострочки, це 100%!
Не треба лякати народ!
Спросите если интересно, обычно они что то но оставляют даже если сказать что человек не проживает по адресуНічого не казала, значить немає.
Ладно, успокоила. ))не стоит .... это уже не модно давно
все сейчас предприниматели![]()
Я не хотіла нікого лякати, сама налякана тому так і написала можливо, а просрочки лише по мфо які вказала, деякі з грудня місяця, деякі трохи більше місяцяEvheniia98, може ви заборгували приватній особі? Сусіду якомусь? Бо з усіх шараг, які у вашому списку, ніхто таким не займається.
Або банк? І там не місяць прострочки, це 100%!
Не треба лякати народ!
Дай свій номер телефону в лс, провіримоСпросите если интересно, обычно они что то но оставляют даже если сказать что человек не проживает по адресу
Что проверите?Дай свій номер телефону в лс, провіримо
Номер ееЧто проверите?
Чей номер?Номер ее
Автора етой темиЧей номер?
Откуда он у меня?Автора етой теми
??Чей номер?
??
Мені здається це для мене адресовано)
[/QUOTE
Скорее всего ?
Да Вам??
Мені здається це для мене адресовано)