Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K
Ой, возле моего дома машина стоит, стекла затонированыo_O. Это за мной калехтары наблюдают.:russian_roulette:
Зачем на ночь такие ужасы рассказывать. Я сегодня одна дома ночую. Придется топор с под дивана доставать.

Я не знаю хто Ви і кого з себе придставляєте? З якого дива я маю вам щось доводити і тим більше писати свій номер телефону
Все сомневаются, потому что эти шараги не ходят раз, а во-вторых обычно квартиранты не маячат паспортами налево и направо, понимая что проживают не по месту регистрации как минимум.

Я не знаю хто Ви і кого з себе придставляєте? З якого дива я маю вам щось доводити і тим більше писати свій номер телефону
Ты с февраля месяца на сайте, и только сообщения твои в этой темме. Что ты 3 месяца пасла на сайте?

Все сомневаются, потому что эти шараги не ходят раз, а во-вторых обычно квартиранты не маячат паспортами налево и направо, понимая что проживают не по месту регистрации как минимум.
Я навіть не знаю що Вам відповісти))
Ну от така в моїх батьків квартирантка показала дай показала)
Так отож бо і я хотіла допитатись хто б це міг бути, бо дійсно окрім мфо боргів немає, і не чула теж що хтось приходить
Ты с февраля месяца на сайте, и только сообщения твои в этой темме. Что ты 3 месяца пасла на сайте?
Я не пастух щоб пасти це раз.
По друге читала пости про мфо які маю, чи тут обовязково щось писати і доводити щоб тебе не вважали одним із ??

Так отож бо і я хотіла допитатись хто б це міг бути, бо дійсно окрім мфо боргів немає, і не чула теж що хтось приходить

Я не пастух щоб пасти це раз.
По друге читала пости про мфо які маю, чи тут обовязково щось писати і доводити щоб тебе не вважали одним із ??
Ну да 3 месяца на сайте, а решила только написать. Все не зли меня. Досвидос

Даже если приходят, то не паспорта смотреть, а письмо вручить хотя бы. Смысл им приходить и не заявить о себе? Причем шляться по хатам в разгар карантина.

Даже если приходят, то не паспорта смотреть, а письмо вручить хотя бы. Смысл им приходить и не заявить о себе? Причем шляться по хатам в разгар карантина.
Ну але сенс їм вручати листа сторонній людині? Я розумію що всі у всіх зараз викликають підозри, але я здається не написала нічого аж такого щоб мене перевіряти, чи казати мені що я тут писала чи не писала, хочете перевірити номер? Будь ласка хоч всі відразу 0970363522,я написала на сайт не для того щоб мене підозрювали чи ще щось, можливо написала не коректно але це було на емоціях.

Назад
Угорі