Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K
Це звісно добре ...
Проте : прийшли два тЄла, сказали що колектори і вирішили повідомити про борг ... проте просто так пішли...
Ні писанини не дали в руки, ні повідомили який сарай представляють ... яка ціль приходу була ? Від нєх чим зайнятись ?))
Який зміст приходу ?
Вони сказали що прийшли до мене, нагадати про борг, вона сказала шо такої не знає, і не живе тут така, показала паспорт вони і пішли)

Короче, это Бред, сразу видно напугать кто-то на форуме решил.

Мне вчера тоже брат сказал что по адресу прописки где он живет пришли письма за кредит, но какого содержания не говорил я и не спрашивал. первые прострочки пошли тоже где то месяц назад.
Кредит касса в первый месяц по 10 писем может слать

Якщо це трапилось сьогодні, ТО в мене купа питань
.. ви створили тему пів години тому, а в 16:54 ви питаєте чи вони представились
Як то так?
Розвію ваші питання))
Вона написала моїй маман на вайбер що хоче поговорити, я до неї перезвонила бо мама почне кіпішувати як це почує, я поговорила з нею, єдине що запитала чи знає з якої кантори, потім мені почали писати звідки знаю що колектори от я вирішила і запитати, не шукайте підводних каменів)))

Ще раз напишу
Тема створена в 16:15 (плюс/мінус)
Ви нам скидуєте скрін, де переписуєтесь з квартираникою в 16:45...
Ви що спочатку тему сворили, а потім взнали, що до вас приходили кали?
Чи у вас годинник не переведено?

Ще раз напишу
Тема створена в 16:15 (плюс/мінус)
Ви нам скидуєте скрін, де переписуєтесь з квартираникою в 16:45...
Ви що спочатку тему сворили, а потім взнали, що до вас приходили кали?
Чи у вас годинник не переведено?
Перше повідомлення від неї написано в 15.51, потім мені почали писати звідки знаю що кали от я і запитала.

Фух, так давайте спочатку, і не думайте що тут всі хочуть надурити чи залякати один одного, мені сьогодні написала квартирантка в 15.51.за те що приходили колектори, після чого я побачила що в вайбер вона написала і мамі що хоче з нею поговорити, відповідно перезвонила їй я особисто, єдине що запитала чи знає з якої шараги приходили, після чого вирішила написати на форумі чи в когось були такі випадки, бо я про такі не чула, а тут на тобі))
Мені почали писати з чого вона вирішила що колектори, от тоді я їй написала і переписала, і відправила вам скрін повідомлень)

Розвію ваші питання))
Вона написала моїй маман на вайбер що хоче поговорити, я до неї перезвонила бо мама почне кіпішувати як це почує, я поговорила з нею, єдине що запитала чи знає з якої кантори, потім мені почали писати звідки знаю що колектори от я вирішила і запитати, не шукайте підводних каменів)))
Це було +/- о 16:20 : "... пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала ... "
А це ви писали о 16 : 54 : "Оля, а вони представились хоч якось?"

Тобто, згідно вашого першого посту о 16:20 ви вже знали що вона їх не спитала звідки приперлись, а о 16:54 ви це в неї спитали ...
Логічне запитання : Це як так ? ))

А тепер ще раз напишу я!)
Ви створюєте тему, з кричущим заголовком (це зовсім не лякає тих, хто наразі в страху знаходиться).
Пишете, що жінка відкрила незнайомим людям (ще й під час карантину) двері і ПОКАЗАЛА їм паспорт, навіть не питаючи хто вони (тут жодних нема питань, правда????)
А тепер в кінці-кінців пишете, що не хотіли б нікого лякати...

Це було +/- о 16:20 : "... пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала ... "
А це ви писали о 16 : 54 : "Оля, а вони представились хоч якось?"

Тобто, згідно вашого першого посту о 16:20 ви вже знали що вона їх не спитала звідки приперлись, а о 16:54 ви це в неї спитали ...
Логічне запитання : Це як так ? ))
Я в неї питала виключно за компанію з якої приходили чи знає, а потім перепитала
Ви створюєте тему, з кричущим заголовком (це зовсім не лякає тих, хто наразі в страху знаходиться).
Пишете, що жінка відкрила незнайомим людям (ще й під час карантину) двері і ПОКАЗАЛА їм паспорт, навіть не питаючи хто вони (тут жодних нема питань, правда????)
А тепер в кінці-кінців пишете, що не хотіли б нікого лякати...
Добре, можливо я не права в заголовку якому написала, каюсь, писала на емоціях, бо для мене це жесть, але я ж неможу їй заборонити відкривати двері комусь, і показувати паспорт, вона мені написала що так і так, от я вирішила спитати думку людей.

Назад
Угорі