Приходили колектори..

• Автор теми Автор теми Evheniia98
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 180
  • Перегляди Перегляди 6K
А отвертка была плоская или фигурная?
:ahaha: ща покажу
1-2-5-10.jpg_q50.webp

Всім привіт, в мене 7 мфо по всім просрочка більше місяці, номер телефону змінила, добрались до тата Є-гроши,був скандал, тато дуже хвилювався з приводу дзвінків, але номер не може змінити, поставила йому блокування, все наладилось, забули про них, по адресу реєстрації не проживаю давно, живу в іншому місті, прописана я в Києві, наразі квартиру здаємо в оренду, як приходять листи то квартирантка мені їх скидає, а от сьогодні пише що приходили колектори двоє, вона їм показала паспорт, і вони пішли, з якої шараги не запитала, от цікаво тепер хто це може бути?
В мене дінеро, укр.позика,єгроши,качай гроши, кредит7, мілоан, кащинський
во первых вас должны били продать ,за месяц просрочки никто это не делает ,потом уведомление прийти по месту прописки что вас продали,и кому ..а так себе ходить кому вздумается..интересно

Якщо це трапилось сьогодні, ТО в мене купа питань
.. ви створили тему пів години тому, а в 16:54 ви питаєте чи вони представились
Як то так?

Ну брехати їй немає сенсу, бо вона не париться особо з приводу моїх боргів, але повідомити вирішила
Це звісно добре ...
Проте : прийшли два тЄла, сказали що колектори і вирішили повідомити про борг ... проте просто так пішли...
Ні писанини не дали в руки, ні повідомили який сарай представляють ... яка ціль приходу була ? Від нєх чим зайнятись ?))
Який зміст приходу ?

Назад
Угорі