Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
де можна почитати про те, що готівку у Миколаєві прижали. ? Така інформація погріла б душу.
готивочные!А кто приезджал! Какие шараги?
вы с этим сталкивались?Никто с них не ездит, реально только Готивочка может приехать, но там подобие выездной группы, 2 недоразвитых человека могут с бумажкой приехать, вручить и растворится.
к вам приезжали?готивочные!
Да, один раз приезжали спустя полтора месяца просрочки. Больше их не видел за пол года.вы с этим сталкивались?
Post automatically merged:
к вам приезжали?
Никто с них не ездит, реально только Готивочка может приехать, но там подобие выездной группы, 2 недоразвитых человека могут с бумажкой приехать, вручить и растворится.
[/Q
До мене вчора приїзджала готівочка нНикто с них не ездит, реально только Готивочка может приехать, но там подобие выездной группы, 2 недоразвитых человека могут с бумажкой приехать, вручить и растворится.
Були ввічливі?Post automatically merged:
До мене вчора приїзджала готівочка н
До мене вчора приїзджала готівочка в село ! Приїхало 2 мужика на білій машині , моя бабуся сиділа на лавці вони прийшли спитали де я є що я маю в них кредит і треба віддати ,баба мене не покликали сказала що мене немає дома , дали їй 2 бумажки , типу готівочка це лайм мані ? Алк там там написано ще щось про грін фактор , це хто?колектори?чи та сама готівочка?
ББули ?
Та же самая Готивочка, только название другое, якобы каллы. Да забейте на них, игнорируйте, чтобы поняли что с Вас толку 0. Они сами потеряются.Post automatically merged:
Б
Я була в хаті , бабуся з ними говорила , по її словах були ввічливі , сказали треба віддати всяке буває може забула але треба віддати , на бумажці є номер , нехай передзвонитьБули ввічливі?
чего вы так бабушку под танки бросаете!Я була в хаті , бабуся з ними говорила , по її словах були ввічливі , сказали треба віддати всяке буває може забула але треба віддати , на бумажці є номер , нехай передзвонить
Нічого не клеїли? З якого ви міста? Цікаво бо певно тоже в гості приїдуть)))Я була в хаті , бабуся з ними говорила , по її словах були ввічливі , сказали треба віддати всяке буває може забула але треба віддати , на бумажці є номер , нехай передзвонить
сказали мне , что б я передала мне что б я была дома и подготовила свой инн и паспорт:__Ну як вони рахують що треба віддати, то нехай звертаються до суду, а не по людях вештаються)Я була в хаті , бабуся з ними говорила , по її словах були ввічливі , сказали треба віддати всяке буває може забула але треба віддати , на бумажці є номер , нехай передзвонить
Так страшно якось , сьогодні у мене нікого дома не було , лише я і мій син і любий шорох я бігала до брами і боялась а може знову вони ? А може з сусідами будуть говорити ? А може щось на брамі написали ? Кароче страшно дуже , мфо маю багато , але лише були листи і дзвонилки і смСки але не думали щоТа же самая Готивочка, только название другое, якобы каллы. Да забейте на них, игнорируйте, чтобы поняли что с Вас толку 0. Они сами з
та вона просто сиділа на лавочці і тут під’їхала машина, вона забоялась мене кликати , каже вдруг десь вивезуть тебечего вы так бабушку под танки бросаете!
потеряются.
Село біля ЛьвоваНічого не клеїли? З якого ви міста? Цікаво бо певно тоже в гості приїдуть)))
Не клеїли нічого , просто поїхалиНічого не клеїли? З якого ви міста? Цікаво бо певно тоже в гості приїдуть)))
Чесно , бабуся потім стільки вичитала що просто , хочуть мене виписати з хати , щоб вони часом не забрали ?Ну як вони рахують що треба віддати, то нехай звертаються до суду, а не по людях вештаються)
Бабуся молодчина! Подякуйте їй за витривалість)
А цим козлам за розмову з бабусей ні копійки!
Ну то треба бабусі показати різні відео новин і ток-шоу, що боятися за хату нема чого.... Скажіть, що прконсультувались з юристом і ситуацію контролюєте.Чесно , бабуся потім стільки вичитала що просто , хочуть мене виписати з хати , щоб вони часом не забрали ?
Я їй показувала і розказувала , вона в мене вперта , в мене взагалі важка ситуація тато в мене замовний але не допоможе мені нічим , батьки розлучені , мама лікар , для них репутація вище всього , тато незнає ще , тільки смска з смарт кредит приходила я сказала що це шахраї , мама доїдає мене кожного дня з бабою , що жити не хочеться , я маю чоловіка і сина , чоловікНу то треба бабусі показати різні відео новин і ток-шоу, що боятися за хату нема чого.... Скажіть, що прконсультувались з юристом і ситуацію контролюєте.
Это единственные, кто могли приехать реально. Все остальные пустышки, только на словах могут рассказывать подобное.Так страшно якось , сьогодні у мене нікого дома не було , лише я і мій син і любий шорох я бігала до брами і боялась а може знову вони ? А може з сусідами будуть говорити ? А може щось на брамі написали ? Кароче страшно дуже , мфо маю багато , але лише були листи і дзвонилки і смСки але не думали що
Село біля Львова
Не клеїли нічого , просто поїхали
Чесно , бабуся потім стільки вичитала що просто , хочуть мене виписати з хати , щоб вони часом не забрали ?