Приезжают ли домой?

• Автор теми Автор теми Demi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я їй показувала і розказувала , вона в мене вперта , в мене взагалі важка ситуація тато в мене замовний але не допоможе мені нічим , батьки розлучені , мама лікар , для них репутація вище всього , тато незнає ще , тільки смска з смарт кредит приходила я сказала що це шахраї , мама доїдає мене кожного дня з бабою , що жити не хочеться , я маю чоловіка і сина , чоловік підтримує мене , а я боюсь
Маю 24 мфо ( інколи жити нехочеться , як віддати незнаю , хочу йти на роботу але дитину немаю на кого залишити
Post automatically merged:

Я їй показувала і розказувала , вона в мене вперта , в мене взагалі важка ситуація тато в мене замовний але не допоможе мені нічим , батьки розлучені , мама лікар , для них репутація вище всього , тато незнає ще , тільки смска з смарт кредит приходила я сказала що це шахраї , мама доїдає мене кожного дня з бабою , що жити не хочеться , я маю чоловіка і сина , чоловік
Хочеться вилізти з тої ями і жити нормально ! Не боятись !

Post automatically merged:

Хочеться вилізти з тої ями і жити нормально ! Не боятись !
Вылезайте уже с ямы эмоций и страха, и живите нормально) эти пустословы пусть сами свою правоту доказывают, включайте игнор и успокойтесь.

Вылезайте уже с ямы эмоций и страха, и живите нормально) эти пустословы пусть сами свою правоту доказывают, включайте игнор и успокойтесь.
Сьогодні прислали у вайбер смс СОС кредит ваша бабуся імя і по-батькові з пенсії кредит внученьки буде віддати? Ну як вони знають її імя і прізвище? У мене дуже теплі стосунки з бабусею і дідусем , батьками тата я нехочу шоб вони про це знали. , настрій зіпсували так конкретно , розумію що це страшилки і тд , але блін кожного дня боятись шо хтось приїхав і заглядати через вікно чи вони це чи ні це теж не варіант

Сьогодні прислали у вайбер смс СОС кредит ваша бабуся імя і по-батькові з пенсії кредит внученьки буде віддати? Ну як вони знають її імя і прізвище? У мене дуже теплі стосунки з бабусею і дідусем , батьками тата я нехочу шоб вони про це знали. , настрій зіпсували так конкретно , розумію що це страшилки і тд , але блін кожного дня боятись шо хтось приїхав і заглядати через вікно чи вони це чи ні це теж не варіант
Главное не показывайте, что боитесь. Блокируйте сразу или нахамите в ответ, чтоб поняли что не на ту нарвались! Найти могли через пенсионную карту банка или же через пенсионный фонд, к примеру.

Главное не показывайте, что боитесь. Блокируйте сразу или нахамите в ответ, чтоб поняли что не на ту нарвались! Найти могли через пенсионную карту банка или же через пенсионный фонд, к примеру.
Я змінила сімку , ніколи ні з ким не говорю , на вайбер не відповідаю , відразу блок

Дзвоне робот з гоуфінгоу і каже ховатися не варіант до вас направлена виїзна група попередьте сусідів ????

8 місяців прострочок. Ніхто не приїздив. Обіцяли на роботу приїхати до мене, коли тероризували роботу дзвінками. Так ніхто і не приїхав. Ви що, там же свідків скільки! Вони ж не будуть ламати вам двері! Не бійтеся. Викликайте 102 зразу.
А Алекс мені сказали що все будуть ламати і двері і ноги і.д. і т п. Тобто ламати мені а сказали брату, то він кіпіш підняв. Що ти будеш робити? Ти сама вдома з дитиною. Навіть поліцію не встигнеш викликати. Тіло там 5000 нарахували 16000 і тіпа продали калам. Як думаєте може бути, що приїдуть? А ще сказали в Алекс не звони і не плати а все нам. Представились якийсь укрдолг

А Алекс мені сказали що все будуть ламати і двері і ноги і.д. і т п. Тобто ламати мені а сказали брату, то він кіпіш підняв. Що ти будеш робити? Ти сама вдома з дитиною. Навіть поліцію не встигнеш викликати. Тіло там 5000 нарахували 16000 і тіпа продали калам. Як думаєте може бути, що приїдуть? А ще сказали в Алекс не звони і не плати а все нам. Представились якийсь укрдолг
Никто от Алексов не приедет.и темболее ничего не сломает! Сейчас не 90е )))

В них на звонілок ледь вистачає грошей, а то ще будуть по всім боржникам кататись! А чим ще нас лякати? Такі в них "методи". Заспокойтесь і брата переконайте!

• Подобається
Реакції: LeTa
а мне кредит плюс обещал приехать через 2 часа:good:сказали мне , что б я передала мне что б я была дома и подготовила свой инн и паспорт:__:(оставила свой второй номер как рабочий). Мне вот интересно если даже припустить что они приезжают . Какие у них основания???? договора подписанного же нет....и я к себе домой непонятно кого я не пущу...
ипн и паспорт? зачем! хотят добавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі