Приезд альфа-банка

• Автор теми Автор теми Marusya0607
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Ребят звонит ли альфа всем кого найдет как и мфо и приезжает ли по месту жительства или прописки????были такие реально случаи?месяца 2 просрочка по реструктуризации
У меня Альфа обзвонила всех коллег, которые были у них в базе. Всем говорили, что я их указала поручителем
Возможно.... не исключаю. Я "рылась" в судовой владе по ним вдоль и поперёк... не видела, честно говоря. Сама с ними в контрах. Вернее, с каллами которым продали Альфа.
А я с Альфой дружу. Это единственный банк, который предложил реструктуризацию. И сейчас на время карантина дали каникулы

У меня Альфа обзвонила всех коллег, которые были у них в базе. Всем говорили, что я их указала поручителем

А я с Альфой дружу. Это единственный банк, который предложил реструктуризацию. И сейчас на время карантина дали каникулы
Підписання реструктуризації - це початок боргової ями!!!

Канікули - це ще плюс додаткові гроші на вітер. Продовження дії договору плюс відсотки за термін користування. Якщо один чи кілька місяців не вноситься платіж, то по-перше : відсотки за користування нікуди не діваються, по-друге : кількість пропущених платежів додаються в кінці терміну. Відповідно термін дії договору продовжується автоматично, і переплата за користування збільшується.
Це такий собі "додатковий дохід" поданий під виглядом лояльності і кроком "на зустріч клієнту"

Реструктуризація теж не кращий варіант. Вона зазвичай залишає тіж умови, але збільшує термін дії, відповідно переплата збільшується в рази, оскільки щомісячна комісія (від 2 до 3.5%) нараховується на початкову суму тіла, а не на реструктуризований залишок, таким чином, частка що йде на погашення тіла зменшується в рази.

Наприклад:
Був платіж 2000 грн, і складався з:
1000 - погашення заборгованості,
1000 - плата за користування.

Після реструктуризації стане:
500 - погашення заборгованості,
1000 - плата за користування.

За рахунок зменшення суми що йде на погашення заборгованості, збільшується термін, і при тій же платі за користування, переплата збільшується в рази.

Такий варіант підходить щоб уникнути просрочок коли тимчасові труднощі на місяць, два, три, а потім знов платити більшими платежами. (в цьому прикладі як мінімум 2000)

Назад
Угорі