Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вводите П.І.П. і дату народження,індиф.номер.Нажимаєте пошук.Всім привіт як правильно провірити себе в реєстрі боржників??
Вводьте свій ідентифікаційний і більше ніякі поля не чипайте.Всім привіт як правильно провірити себе в реєстрі боржників??
Лучше по ИНН коду, потому как бывают однофамильцы или в Ф.И.О допущена ошибка.Всім привіт як правильно провірити себе в реєстрі боржників??
Где-то после полугода.З якого часу після просрочок варто починати моніторити?
Тю так смысл им надпись лепит через месяц, если через 6 сумма будет побольшеТю. Я думав вони оперативніші. Тільки на четвертий день просрочки пішли дзвінки. За сьогодні вже 37! Стандартний антиспам в телефоні поки блокує все.
Я не те мав на увазі. Думав нервомот почнеться з першого дня, а вони щось не спать. На електронку шлють листи з розрахунками сум і все.Тю так смысл им надпись лепит через месяц, если через 6 сумма будет побольше
Ну пускай так и дальше будет....Я не те мав на увазі. Думав нервомот почнеться з першого дня, а вони щось не спать. На електронку шлють листи з розрахунками сум і все.
Перевыпустить карту!Манівео почали знімати бабло з карт.5,20,....З кредитки намагались зняти 29000.Добре,що їх там не було.Як реагувати?
І все?Не писати,не скаржитись на їх дії?Перевыпустить карту!
А на что жаловаться если в договоре указан этот пункт, что при верификации карты, Вы сами дали добро, чтобы они списывали средства с карты.І все?Не писати,не скаржитись на їх дії?
Блокируйте карту срочно. Могут с нулевым балансом загнать в минус.Манівео почали знімати бабло з карт.5,20,....З кредитки намагались зняти 29000.Добре,що їх там не було.Як реагувати?
ВжеБлокируйте карту срочно. Могут с нулевым балансом загнать в минус.
заблокировать карту. мне маники тоже пытались. я сперва была спокойна мол на ней все равно нет ничо. но могут в минуса загнать. поэтому заблокировать. нужна карта - быстро разблокировали, сделали свои дела и снова в блок. и нет, на заблокированную карту деньги приходят. но не уходят)Манівео почали знімати бабло з карт.5,20,....З кредитки намагались зняти 29000.Добре,що їх там не було.Як реагувати?
Нет,не будут.. Можете не переживать.А якщо перевипустити?Знов потвори будуть знімати?