Протидія повідомленнь та дз. третім особам

• Автор теми Автор теми Fak
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Fak

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Fak не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи допоможе скарга до нбу проти таліон плюс за повідолення та дзвінки третім особам, які не є поручителями чи якимось чином відносились до мого боргу? Якщо справді допомагає, то чи обов'язково додавати відео чи аудіо докази?

Чи допоможе скарга до нбу проти таліон плюс за повідолення та дзвінки третім особам, які не є поручителями чи якимось чином відносились до мого боргу? Якщо справді допомагає, то чи обов'язково додавати відео чи аудіо докази?
Лучше с доказательствами тогда они не смогут сказать это не мы как они любят

Доброго дня. Вчора і сьогодні ці АФК буквально заїбли мою маму дзвінками про борг якоїсь Веселовської А. В. Цих два дні я говорила з ними особисто,також записуючи розмови.

Боже ,яка я рада що подали в суд .
Хоч терору уникнула

Доброго дня. Вчора і сьогодні ці АФК буквально заїбли мою маму дзвінками про борг якоїсь Веселовської А. В. Цих два дні я говорила з ними особисто,також записуючи розмови.
Я на них написала скаргу
Подавайте заяву про кримінальне правопорушення за сукупністю ознак ст.ст. 182, 189 ККУ
Дякую

Назад
Угорі