Телефонний терор від Таліон та Афк

• Автор теми Автор теми crap4i.1315
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Мав таку ж ситуацію. НБУ скаргу накатав. Людям сказав шо шахраї дайте номери з яких телефонували + фото вони й смс шлють.
Цілий пак фото зібрав. І від себе + третьой особи відправив. Зовсім перестали звонити. Тільки мені СМС і в Телеграмі шлють. + пошта

Пишіть скаргу в НБУ, як вище писали. На «тіло» йдуть через 4-5 місяців, тому терорити можуть довго. У мене усім надсилали смс
Вони Вам смс писали хоча б з перервами чи "наярювали"? Думаю тупий ігнор та/або скарга в НБУ допоможе відчепитись хоча б на тиждень

Всім привіт! Сьогодні о 9 ранку отримав повідомлення від Moneyveo, що мій борг передано до Таліон і лист від АФК про початок роботи колекторської компанії, тіло 5300, зараз з відсотками 16203,59, загалом кредит у мене вже більше 480 днів і за цей час я сплатив близько 19000 відсотками, протермінування трішки більше місяця.
Сьогодні був жахливий день, вони подзвонили до мами, тата, тітки, двоюрідних братів, не повнолітньої сестри і навіть до її подруг (номерів телефону їх у мене ніколи не було), також до мого одногрупника з коледжу, з яким я вже кілька років не спілкувався, я думав, що таким займаються тільки біти, але зараз з ними в мене навіть гірша ситуація ніж з бітами
Можете допомогти якоюсь порадою, зараз грошей щоб закрити немає, дуже тяжка ситуація, щей всі тиснуть, єдине що зараз хочеться це померти
Вмирати не треба, в мене було так, Манівео та ClickCredit продали Таліону ( це той же АФК), з ними вийшов на зв'язок, довго пояснював ситуацію, але вдалося домовитись за тіло по обох кредитах,, сьогодні закрив з довідками про закриття, грошей також не було, збирав, як міг, прийшлося телефон в заставу здати, але по домовленості, шей за малу суму, воно того варте, тому домовляйтесь, спокійно без нервів, стійте на своєму, не агресивно, просто одне і теж пояснюйте... Тільки переписка ( робите скріни всіх повідомлень, особливо акційних) і краще так ніж очікувати, що відстануть, не відстануть, в них дуже добре вдається пробивати телефони оточення... Тому силу зібрали, підбирали грошенят і про смерть забудьте, це не легко , але можливо....

Назад
Угорі