G_Czar
Перевірений
- Дописи
- 241
- Реакції
- 408
- Бали
- 2725
G_Czar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, якщо дуже стисло (не буду цитувати норми Кодексу України з процедур банкрутства), то:Если не трудно несколько вопросов.
1. То есть они уже не могут подать в суд на вас, после того как, если не заявили свои требования?
2.Испытывали ли вы какие-то трудности в статусе банкротсва? Карту дебетовую например можно открыть являясь банкротом?
3. Родственники учавствуют в процедуре, то есть их как-то ставят в известность или можно этого избежать.
1. Після закінчення процедури банкрутства (в моєму випадку) суд виносить ухвалу про закриття провадження в якій буде зазначено, що вимоги кредиторів, які не були заявлені, вважаються погашеними. Тобто, навіть якщо в подальшому кредитори щось кудись і подадуть потім, я просто в суді пред'явлю відповідну ухвалу і все. Борг в судовому порядку визнано погашеним, відповідно і ні з чим їм іти до суду.
2. Жодних труднощів не відчуваю. Дебетову карту (зарплатну, пенсійну тощо) можна оформити без проблем. Єдине що - це мій кредитний рейтинг, який нижче нуля. В УБКІ світиться статус банкрутства, але це на моє життя ніяк не впливає))
3. Родичі напряму участь не беруть. Однак, при поданні заяви до суду про відкриття провадження, до заяви треба додавати декларації про майновий стан боржника та членів його сім'ї за три роки, що передують року подання заяви. Таким чином, від родичів (мати, батько, дружина тощо) треба отримати інформацію про доходи, майно і зобов'язання за вказаний період, щоб вірно їх відобразити в деклараціях. Тут дуже важливо все вірно заповнити, оскільки арбітражник буде детально перевіряти декларації, робити запити у всі органи і служби щоб отримати інформацію.
Они же в суд идут не с одним вашим кредитом. Как можно на потоке так косячить...