Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Маю пораду щоб бот не присилав... видаліть
У мене бот взагалі мовчить… менеджер психував у вайбері та по телефону
Коли я сказала , що подала заяву і скаргу в НБУ, то прям 🤯 типу, що це їх не стосується, «цифрових активів», можу писати, куди хочу)

У мене бот взагалі мовчить… менеджер психував у вайбері та по телефону
Коли я сказала , що подала заяву і скаргу в НБУ, то прям 🤯 типу, що це їх не стосується, «цифрових активів», можу писати, куди хочу)
Треба ще було сказати що крипта не відноситься то активів які надаються в позику під проценти і тд
Тому по закону навіть якби біти мали якісь там ліцензії і тд треба було б повертати лише тіло - мол як в сусіда позичив

Останнє редагування модератором:
У мене сьогодні 12 день,поки наче нікому не телефоували,але бот кожен смс присилає,коли можуть почати терор?

Ну по разным очевидцами террор начинается у всех по разному.
У вас может и на 13-й день начаться, в у кого-то на 50-м. У каждого всё по-разному.
У меня на 13-й день, разослали фотки с моим паспортом Жене и Тёще и всё. И набрал какой-то бивень, который был послан на три буквы. Угрожал что будет работать. Я говорю ну работай, работай.
Вытирай я кончил.

Ну по разным очевидцами террор начинается у всех по разному.
У вас может и на 13-й день начаться, в у кого-то на 50-м. У каждого всё по-разному.
У меня на 13-й день, разослали фотки с моим паспортом Жене и Тёще и всё. И набрал какой-то бивень, который был послан на три буквы. Угрожал что будет работать. Я говорю ну работай, работай.
Вытирай я кончил.
А в когось може на 100ий🤷
А Може й через рік

⚠️ Важлива інформація
Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером сьогодні до 14:00 для врегулювання питання по позиці.
Якщо відповіді не буде, справа може бути передана на подальше опрацювання.
☎️ 0800 300 916

У кого що було після такого повідомлення?

⚠️ Важлива інформація
Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером сьогодні до 14:00 для врегулювання питання по позиці.
☎️ 0800 300 916

Я таких повідомлень-рішень не мав бо давно ботів видалив

Я таких повідомлень-рішень не мав бо давно ботів видалив
ну вони можуть і смсками звичайними таке слати. Цікавить, чи це проста лякалка, чи почнеться щось після неї

У мене сьогодні 12 день,поки наче нікому не телефоували,але бот кожен смс присилає,коли можуть почати терор?
А що бот пише Вам?

⚠️ Важлива інформація
☎️ 0800 300 916

Боже да просто забейте)
Ничего не будет. Они это делают неожиданно!)

Боже да просто забейте)
Ничего не будет. Они это делают неожиданно!)
Або такий пише з нового акаунта в Вайбер (а в мене вимкнене сповіщення про прочитане), і попереджає, що ось зараз як почну щось робити, якщо не закриєш до вечора. І вже через 10 хвилин починає ото робити свої пакості. І чомусь думає що я це все встигну прочитати та якось відреагувати.

CrypSEE podumali pro tebe i tvoyih ridnih! Zakrij poziku vsogo za 17496 grn, i beri novu z promokodom!0800300916 VB 0965757656
Вже півтора тіла )

Вкладення

• Screenshot_20260424-131229.webp
    Screenshot_20260424-131229.webp
    36.5 Кб · Перегляди: 118
Назад
Угорі