Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Звичайно, всі ми так хочемо. Я втратив відносини з багатьма друзями, та рідними, через весь цей кіпіш, а деякі дістали мене більше ніж самі мфо. Але всі ми розуміли на що йшли коли брали кредити. (
То не друзі які не підтримають і так само про родичів. Нема різниці що трапилося чи то кредит чи ще щось.

Ну тиждень вони мовчали тепер знову смс таке саме як всім прийшло
Мені вже такі не приходять

То не друзі які не підтримають і так само про родичів. Нема різниці що трапилося чи то кредит чи ще щось.
Правильно кажете і думаєте
Норм люди ще посміються з тих кріпсі/бітів... А ті які будуть придератась не розуміють що життя як бумеранг

У мене фото з паспортом ще в середу розіслали і дзвінки були і смс що залучила їх до повернення
Багатьом?

А кто то помнит после того как с кошелька на карту деньги выводили, откуда был платёж? Ну мне например с кошелька крипси на карту когда делал перевод, зачисление поступило от Розетка, у всех так?

Мені вже такі не приходять

Правильно кажете і думаєте
Норм люди ще посміються з тих кріпсі/бітів... А ті які будуть придератась не розуміють що життя як бумеранг

Багатьом?
Близьким родичам ,але всі проігнорували

Мені просто з картки прийшло. Але зараз навіть пошукаю

А кто то помнит после того как с кошелька на карту деньги выводили, откуда был платёж? Ну мне например с кошелька крипси на карту когда делал перевод, зачисление поступило от Розетка, у всех так?

Вкладення

• Screenshot_20260413-101438.webp
    Screenshot_20260413-101438.webp
    7.3 Кб · Перегляди: 12
Мені вже сьогодні прислали що готується ряд заходів для примусового стягнення ,закрийте за 72 тис при тілі 350

Gotovij ryad zahodiv dlya primusovogo styagnennya! Naslidki nevidvorotni!Zakryite pozyku za 95693 grn.

А в мене 95 при тілі 400

"РОЗШУКУЄТЬСЯ БОРЖНИК" - на кожному підʼїзді, дошці оголошень, зупинці!
Советские граждане были бы расстроены)).
Закрий позику - або сьогодні весь

район знатиме.

Не треба псувати собі Великдень соромом перед сусідами.

Закрий позику зараз - і все зникне, зустрінеш свято з чистою совістю.
Обычной вымогательство посредством шантажа.

Цікавий калькулятор в них,кому що хочуть те і пишуть ,я такі суми платити не збираюсь

У вас протермінування яке? Терор був?
33 дні здається
Писали мені скидували фото
Матері писали дзвонили
На цьому все

Gotovij ryad zahodiv dlya primusovogo styagnennya! Naslidki nevidvorotni!Zakryite pozyku za 95693 grn.

А в мене 95 при тілі 400
Так пишуть ніби не дзвонити і писати смс збираються а відкривати виконавче провадження і тд... Які блд незворотні наслідки

Почали спамити смс
Купа кодів активації з різних ресурсів
Мій номер всюди пихають
Ніби хулігани якісь)

Останнє редагування:

А в мене 95 при тілі 400

Хах конечно!) Щас они рассказывать будут про выездную группу и так далее.
Это такой собачий бред, кроме телефонного террора они не на что не способны)
У меня всё закрыто шлют эсэмески предлагают акцию невиданной щедрости в закрытии 34500 грн. xD
Просрочка уже неделю, так никто и написал и не набирал в основном смс-ки шлют.

І що там в кого сьогодні після тих смс щодо жорстких заходів?)))

Назад
Угорі