Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

В мене 200 тіло ,смс з паспортом і кілька днів тому колажі ,сьогодні оце смс аж трохи насторожило
Ніяких платежів не внесено
В мене і погрози були

На 50+ днів зазвичай колажі роблять
Ну в мене десь так і є з лютого місяця

В мене 200 тіло ,смс з паспортом і кілька днів тому колажі ,сьогодні оце смс аж трохи насторожило
Ніяких платежів не внесено
Ігноруйте просто
Я заяву в поліцію писала то притихли трохи а сьогодні смс

Це сьогодні вам написали ?

І мені така смс прийшла

Місяць протермінування
Це сьогодні вам написали ?

І мені така смс прийшла

Місяць протермінування
Я почекаю за тіло. А взагалі не дуже хочеться їм платити

А такі смс це не новинка ? Спам з колажами вже був

ПОШИРЕННЯ ФОТО ПО РАЙОНУ ВЖЕ СТАРТУВАЛО!

Твоє обличчя + напис

"РОЗШУКУЄТЬСЯ БОРЖНИК" - на кожному підʼїзді, дошці оголошень, зупинці!

Закрий позику - або сьогодні весь

район знатиме.

Не треба псувати собі Великдень соромом перед сусідами.

Закрий позику зараз - і все зникне, зустрінеш свято з чистою совістю.

Не чекай, поки твою фото рознесуть по

вулицях до самої Пасхи!

crypsee
Кріпсі так вже три рази розклеювали моє фото в радіусі 5 км...
Щось правда не бачив де...може десь в лісі на деревах 😂😅

А після колажів що роблять?
Переважно йдуть на тіло і терор закінчується або більші паузи будуть між смс і тд

Мені сьогодні від кріпсі прийшло повідомлення 120+- контактним розсилка і фото паспорту і що далі нема як шутити. Тільки що в телеграм але я не прочитала не відкрила і заблокувала.

Мені сьогодні від кріпсі прийшло повідомлення 120+- контактним розсилка і фото паспорту і що далі нема як шутити. Тільки що в телеграм але я не прочитала не відкрила і заблокувала.
У нас з вами здається однаково протермінування

Чи приходило таке сьогодні комусь? Якщо так то чи звонили вам знайомі та казали що їм присилали фото паспорта вашого?

У мене з 13 березня 2026.

У Вас як з ними сьогодні?

Можуть просто так залякувати такими повідомленнями?

Останнє редагування:
Та забийте на ті їх погрози про 100+..150+
Якщо ви не надали доступ до телефонної книги то будуть писати дзвонити невеликій кількості осіб яких було легко пробити

На 50+ днів зазвичай колажі роблять
У мене в проміжку 50-60 днів не було ні колажів, ні обдзвону, ні смс розсилок

Хіба пропозиції закрити за 1.5 тіла

Чи приходило таке сьогодні комусь? Якщо так то чи звонили вам знайомі та казали що їм присилали фото паспорта вашого?

У мене з 13 березня 2026.

У Вас як з ними сьогодні?

Можуть просто так залякувати такими повідомленнями?
У мене фото з паспортом ще в середу розіслали і дзвінки були і смс що залучила їх до повернення

Кріпсі так вже три рази розклеювали моє фото в радіусі 5 км...
Щось правда не бачив де...може десь в лісі на деревах 😂😅

Переважно йдуть на тіло і терор закінчується або більші паузи будуть між смс і тд
Ну тиждень вони мовчали тепер знову смс таке саме як всім прийшло

В цьому немає нічого страшного. Все буде добре)
Я також так думаю. Але є люди які нормально розуміють а є відразу кіпіш роблять. Просто в житті є набагато страшніші і гірші ситуації. Але хочеться щоб більше вже не слали фото. І надіюся що їх скоро прикриють.

Я також так думаю. Але є люди які нормально розуміють а є відразу кіпіш роблять. Просто в житті є набагато страшніші і гірші ситуації. Але хочеться щоб більше вже не слали фото. І надіюся що їх скоро прикриють.
Звичайно, всі ми так хочемо. Я втратив відносини з багатьма друзями, та рідними, через весь цей кіпіш, а деякі дістали мене більше ніж самі мфо. Але всі ми розуміли на що йшли коли брали кредити. (

Назад
Угорі