Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
потрібно пошукати, цікаво почитати, що вона там писалаБачив її пости в фейсбук, там вона трохи розповідала про методи їх роботи з середини
Вона колись колектором в КЛТ і Процент працювалаБачив її пости в фейсбук, там вона трохи розповідала про методи їх роботи з середини
Флеш рояль - це коли ще до бітів і кріпсі, light credo взятиА у Вас лише Кріпсі? Чи як у мене флешрояль, біти теж є ?
Ой ні, мені б цих пережитиФлеш рояль - це коли ще до бітів і кріпсі, light credo взяти
Ще ж finmobileФлеш рояль - це коли ще до бітів і кріпсі, light credo взяти
Господи, таке я ще не чулаЩе ж finmobile
Воно не популярне бо там походу треба прям відеоверифікаціюГосподи, таке я ще не чула
Вони і не розкрутились походу, колись пробував від них взятиВоно не популярне бо там походу треба прям відеоверифікацію
Може я лише знаю що таке було...Вони і не розкрутились походу, колись пробував від них взятитак і не дочекався поки менеджер перетелефонує для відеоверифікації
А зараз дивлюся їхній сайт вже не працює
Тю, так людей оно викрадають, це вас не дратує?. Закон на паузі. Ну але маю надію що все буде добре. Врешті головне залишатися людиною і не брати близько до серця, бо може дах зїхати.Ще про такий треш тут розповім. В додаток до того що тільки в нашій країні такі «організації» як Біти можуть спокійно працювати і їм за це нічого не буде.
Є такий обміник як X-Change (проти нього нічого немає, працює ніби адекватно, сам не раз міняв у них usdt все було без обману, але суть не в цьому).
Так от він немає ліцензію на свою діяльність (На сайті НБУ є про накладену заборону на їх діяльність). І !!!!! Ці обмінники є в кожному!!!! Великому місті!!!! В основному в самому центрі, в моєму місті навіть напроти поліції він знаходиться.
Його рекламою все місто обклеєне.
Так от ви хочете щоб закрили Бітів (які працюють онлайн), тут НБУ забороняє фізичну організацію, і всім пофіг, працюють як працювали, нещодавно ще одне нове відділення відкрили в моєму місті.
Ще раз! Проти них нічого не маю ніби адекватний обміник. Але сам факт що в нас в країні так просто можна здійснювати незаконну діяльність (ліцензії в них так і немає) і плювати на закон мене сильно дратує і одночасно лякає.
Ну це також. Просто навів один із прикладів. Просто таке відчуття що ми все далі і далі віддаляємось від подоби правової держави до подоби Сомалі.Тю, так людей оно викрадають, це вас не дратує?. Закон на паузі. Ну але маю надію що все буде добре. Врешті головне залишатися людиною і не брати близько до серця, бо може дах зїхати.