Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

а як найти бітів зараз?
в пошуку гугла немає ні зеркал, ні інсти, все поблочили, в топі ні рекламного немає
я хочу перевірити кабінет
Так само хотів зробити, на сайт перейти не можу, а качати та встановлювати додаток більше не буду)

Шукають походу вони як і ви) Працюють як і працювали, лише трішки переїхали на інший домен. Тепер вони не біткепітал а кепітал біт )

Вкладення

• 1773310291985.webp
    1773310291985.webp
    66.1 Кб · Перегляди: 1
Завтра виходжу на 1 день протермінування
Чого можна очікувати? Як би вже змирився що можуть турбувати оточення
В мене сьогодні 8й день, то тільки смс в телеграм від бота - або сплатіть по знижці або звяжіться з менеджером і все.
Але я батькам розповіла, вони сказала забити на них. а якщо знайдуть сусідів і почнуть їм дзвонити, то будемо казати що шахраї, або зламали телеграм і після цього почалась оця хрінь.

Це шаблонне повідомлення, мені таке саме прийшло, поки глухо. Тільки батька задовбували, але він сімку змінив і все
Нагадайте скільки у вас протермінування?

Шукають походу вони як і ви) Працюють як і працювали, лише трішки переїхали на інший домен. Тепер вони не біткепітал а кепітал біт )
Кепітал біт теж вже блочили
В них зараз нові сайти скоро падають

Десь 25 днів, на сайт не заходжу бо одразу починають дзвонити
В мене 34 сьогодні
На сайт і в кабінет теж не захожу

На вхід в ОК вибиває 404)))

Останнє редагування:
Нагадайте скільки у вас протермінування?

Кепітал біт теж вже блочили
В них зараз нові сайти скоро падають
Можливо дійсно трішки взялися за них (або видимість створюють що взялися), не даремно вони новий бренд LightCredo відкрили, а старі борги через маску Eurocollect+ будуть вибивати

А сенс через маску євроколект+ якщо там номера такі ж як в бітів і кріпсі та і повідомлення в тому самому стилі

як на мене, тому що інфи менше про них, пофіг на номери, просто воздух не будуть перекривати так сильно як біткепітал, назва інша ж

як на мене, тому що інфи менше про них, пофіг на номери, просто воздух не будуть перекривати так сильно як біткепітал, назва інша ж
Назва інша але поступово і на них буде сотні заяв, скарг

Назад
Угорі