Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

а як найти бітів зараз?
в пошуку гугла немає ні зеркал, ні інсти, все поблочили, в топі ні рекламного немає
я хочу перевірити кабінет
Так само хотів зробити, на сайт перейти не можу, а качати та встановлювати додаток більше не буду)

Шукають походу вони як і ви) Працюють як і працювали, лише трішки переїхали на інший домен. Тепер вони не біткепітал а кепітал біт )

Вкладення

• 1773310291985.webp
    1773310291985.webp
    66.1 Кб · Перегляди: 20
Завтра виходжу на 1 день протермінування
Чого можна очікувати? Як би вже змирився що можуть турбувати оточення
В мене сьогодні 8й день, то тільки смс в телеграм від бота - або сплатіть по знижці або звяжіться з менеджером і все.
Але я батькам розповіла, вони сказала забити на них. а якщо знайдуть сусідів і почнуть їм дзвонити, то будемо казати що шахраї, або зламали телеграм і після цього почалась оця хрінь.

Це шаблонне повідомлення, мені таке саме прийшло, поки глухо. Тільки батька задовбували, але він сімку змінив і все
Нагадайте скільки у вас протермінування?

Шукають походу вони як і ви) Працюють як і працювали, лише трішки переїхали на інший домен. Тепер вони не біткепітал а кепітал біт )
Кепітал біт теж вже блочили
В них зараз нові сайти скоро падають

Десь 25 днів, на сайт не заходжу бо одразу починають дзвонити
В мене 34 сьогодні
На сайт і в кабінет теж не захожу

На вхід в ОК вибиває 404)))

Останнє редагування:
Нагадайте скільки у вас протермінування?

Кепітал біт теж вже блочили
В них зараз нові сайти скоро падають
Можливо дійсно трішки взялися за них (або видимість створюють що взялися), не даремно вони новий бренд LightCredo відкрили, а старі борги через маску Eurocollect+ будуть вибивати

А сенс через маску євроколект+ якщо там номера такі ж як в бітів і кріпсі та і повідомлення в тому самому стилі

як на мене, тому що інфи менше про них, пофіг на номери, просто воздух не будуть перекривати так сильно як біткепітал, назва інша ж

як на мене, тому що інфи менше про них, пофіг на номери, просто воздух не будуть перекривати так сильно як біткепітал, назва інша ж
Назва інша але поступово і на них буде сотні заяв, скарг

ну та, але не зараз же, поки що можуть діяти так би мовити)
перестане це працювати, тоді вже інше видумають
Ну як видумують нове то підемо всі дружньо брати та не віддавати 🤣 Жартую, не дай Боже з такими звʼязуватись

А на який день вони модуль пропонувати нормальну знижку?

а як найти бітів зараз?
в пошуку гугла немає ні зеркал, ні інсти, все поблочили, в топі ні рекламного немає
я хочу перевірити кабінет
ВПН включите,в других странах все работает и все находит

А на який день вони модуль пропонувати нормальну знижку?
90+

В мене все працює , чат і гаряча лінія , сьогодні пішов в прострочки , менеджер Аліса , зразу каже або плати половину і решту протягом 2 днів , або тривожним оточення , потім я написав вона передзвонила , домовився на оплату на завтра , ну я так поняв вона там всіма займається , другий раз дзвонила дуже заклопотана) хто підкаже , можуть терор почати з перших днів ? Чи як повезе?
Мне она довольно грубо писала в 1 день. Что гасим или начинаем работу по окружению. Перед этим звонили

Мне она довольно грубо писала в 1 день. Что гасим или начинаем работу по окружению. Перед этим звонили
И чем в итоге все закончилось?вы закрыли?мне тоже в 1 день писали,но как то слишком культурно,я бы даже сказала чересчур.Но думаю веселье впереди

И чем в итоге все закончилось?вы закрыли?мне тоже в 1 день писали,но как то слишком культурно,я бы даже сказала чересчур.Но думаю веселье впереди
Никто ничего не закрыл,пусть лесом идут.
Как у вас дела?

Назад
Угорі