happelenyo
Читач
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
happelenyo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки тіло?Шёл,65 й день просрочки![]()
Яке тіло?Шёл,65 й день просрочки![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки тіло?Шёл,65 й день просрочки![]()
Яке тіло?Шёл,65 й день просрочки![]()
125Скільки тіло?
Яке тіло?
Як коли... Комусь 2-3 дні дзвонять і якщо ігнор або послали то відчепляться... Іншим можуть щодня і кілька місяцівЦікавить питання, вони цілий день всім звонять чи якось вибірково?
Ну ось в мене звонили знаю точно 4 людям до 11 години включно.( Цікавить чи це все на сьогодні, чи я рано радіюЯк коли... Комусь 2-3 дні дзвонять і якщо ігнор або послали то відчепляться... Іншим можуть щодня і кілька місяців
А вы окружение предупреждали?)Ну ось в мене звонили знаю точно 4 людям до 11 години включно.( Цікавить чи це все на сьогодні, чи я рано радію
3 людини послали точно
Ні, не казала нікому. Але зараз хто звонив то сказала що шахраї,А вы окружение предупреждали?)
Я честно говоря вообще не понимаю на что они рассчитывают,когда звонят всем и говорят за поручителей.Ну конченные,еще и суммы такие.Адекватные люди мне кажется сразу должны понять,что здесь что-то не так)Ні, не казала нікому. Але зараз хто звонив то сказала що шахраї,
Бо таку суму говорять, да і + те що я дала їх за поручителя, то не вірять![]()
Без перестанку від ранку до 11 ?Ну ось в мене звонили знаю точно 4 людям до 11 години включно.( Цікавить чи це все на сьогодні, чи я рано радію
3 людини послали точно
Адекватні то може і такЯ честно говоря вообще не понимаю на что они рассчитывают,когда звонят всем и говорят за поручителей.Ну конченные,еще и суммы такие.Адекватные люди мне кажется сразу должны понять,что здесь что-то не так)
Не, раз подзвонили і написали в телеграмБез перестанку від ранку до 11 ?
Ну а зачем нам неадекватные тогда))Адекватні то може і так
Але різні люди бувають)))
Іноді родичі гірше за колекторівНу а зачем нам неадекватные тогда))
У меня слава богу родственников мало.Те кто есть в оккупации,к ним не дозвонятся.И они адекватные…а родители в курсе и сказали забить.Но согласна,есть такие родственники…что насядут похлеще коллекторов.Іноді родичі гірше за колекторів
В блок і досвідосНе, раз подзвонили і написали в телеграм
Це шаблонне повідомлення, мені таке саме прийшло, поки глухо. Тільки батька задовбували, але він сімку змінив і всеЯк реагувати ? Будуть турбувати?