Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Цікавить питання, вони цілий день всім звонять чи якось вибірково?
Як коли... Комусь 2-3 дні дзвонять і якщо ігнор або послали то відчепляться... Іншим можуть щодня і кілька місяців

Як коли... Комусь 2-3 дні дзвонять і якщо ігнор або послали то відчепляться... Іншим можуть щодня і кілька місяців
Ну ось в мене звонили знаю точно 4 людям до 11 години включно.( Цікавить чи це все на сьогодні, чи я рано радію🤣
3 людини послали точно

Ні, не казала нікому. Але зараз хто звонив то сказала що шахраї,
Бо таку суму говорять, да і + те що я дала їх за поручителя, то не вірять😂
Я честно говоря вообще не понимаю на что они рассчитывают,когда звонят всем и говорят за поручителей.Ну конченные,еще и суммы такие.Адекватные люди мне кажется сразу должны понять,что здесь что-то не так)

Я честно говоря вообще не понимаю на что они рассчитывают,когда звонят всем и говорят за поручителей.Ну конченные,еще и суммы такие.Адекватные люди мне кажется сразу должны понять,что здесь что-то не так)
Адекватні то може і так
Але різні люди бувають)))

Іноді родичі гірше за колекторів
У меня слава богу родственников мало.Те кто есть в оккупации,к ним не дозвонятся.И они адекватные…а родители в курсе и сказали забить.Но согласна,есть такие родственники…что насядут похлеще коллекторов.

Не, раз подзвонили і написали в телеграм
В блок і досвідос
Моїй тітці написали у вайбер, вона заблочила без відповіді... Потім на наступний день два дзвінки які вона проігнорувала і вже днів 20 її не чіпають

Назад
Угорі