Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

В мене в прострочці добавили щось біля 150 юсдт , в перший день тіло 225 зараз маю вернути 580
Это *****ц,откуда такие цифры я не пойму.Я уже себя накрутила до такого состояния,что сил вообще нет.Как представлю какой треш начнется через пару дней🫠

Это *****ц,откуда такие цифры я не пойму.Я уже себя накрутила до такого состояния,что сил вообще нет.Как представлю какой треш начнется через пару дней🫠
Точно, думаю нащо я їх брав , це ж вже не вперше)

Я не собиралась вообще уходить в просрочку,была уверена что оплачу.Так заболела и я и малой,все деньги ушли туда..я как представлю,что они будут звонить в школу и на футбол к ребенку,это кошмар

Я не собиралась вообще уходить в просрочку,была уверена что оплачу.Так заболела и я и малой,все деньги ушли туда..я как представлю,что они будут звонить в школу и на футбол к ребенку,это кошмар
Та і я так само , взагалі прийшло смс про безкоштовну пролонгацію , я думав скористаюсь , гроші будуть до понеділка , але на другий день зайшов в вже безплатно нема , Тай пробую домовитись , але щось менеджер мовчить

Менеджер відписала , домовлятись нехоче

Останнє редагування:
Сьогодні прийшло

Вкладення

• 07441b5f3570aacc73772ff08814b761.webp
    07441b5f3570aacc73772ff08814b761.webp
    180.3 Кб · Перегляди: 1
Я менеджеру пишу , вона х*р читає , та онлайн сидить , кажу давай домовлятись , відписала одне слово "ні" незнаю як з ними домовлятись

Сказала менеджер , ні , сьогодні закриття , ні обдзвонюю оточення

Останнє редагування:
Я менеджеру пишу , вона х*р читає , та онлайн сидить , кажу давай домовлятись , відписала одне слово "ні" незнаю як з ними домовлятись

Будете платить то,что они хотят?

Будете платить то,что они хотят?
Розумієте , немаю виборах , тільки треба часу трохи , з ними недомовишся , в мене просто дуже складна ситуація , мені потрібно вирішити з ними

Розумієте , немаю виборах , тільки треба часу трохи , з ними недомовишся , в мене просто дуже складна ситуація , мені потрібно вирішити з ними
Я б не платив, вчора в чаті люди писали, що навіть після оплати, вони самі оформлювали фейкові кредити і продовжували доїти

Я б не платив, вчора в чаті люди писали, що навіть після оплати, вони самі оформлювали фейкові кредити і продовжували доїти
Та в мене вже мабуть 10 кредит у них , я в курсі , я в кредитах вже років 4 та в боргах

Мене цікавить як вони зараз ведуть себе ?

Та в мене вже мабуть 10 кредит у них , я в курсі , я в кредитах вже років 4 та в боргах

Мене цікавить як вони зараз ведуть себе ?
Ничего себе,я вот это взяла у них кредит 4 раз)а вообще вы знаете,мы им уже за те разы столько переплатили,что они вообще не должны нам звонить😂

Не треба з ними спілкуватися доки самі не почнуть щось норм пропонувати

Сьогодні прийшло
нах*р cyky послати і в блок

Ничего себе,я вот это взяла у них кредит 4 раз)а вообще вы знаете,мы им уже за те разы столько переплатили,что они вообще не должны нам звонить😂
Я вже раз писав щоденник , треба мабуть новий зробити , то ви там ще не таке дізнаєтесь)))

І ще цікаво, хтось оплачував через телеграм гаманець? А то в красі курс 48.7 в телеграмі 44

Сьогодні прийшло
Це дуже доречний момент, щоб їх послати

Пам'ятаю як після мого ігнору на протязі року, і їхніх пропозицій, одного разу мені написав чувак, "Михайло, може хватить нас ігнорувати? Закривайте за тіло і ми розходимося" Це якось так приємним показалося...хватит нас ігнорувати

Останнє редагування:
Чи можливо з ними домовлятись про оплату частинами? Я за два тижні поступово зможу їх закрити, чи йдуть вони на таке після протермінування? Просто репутація дорожча) багато є контактів які не треба щоб отримували моє фото з паспортом)
Оплати були по кредиту але тільки пролонгації

Це дуже доречний момент, щоб їх послати

Пам'ятаю як після мого ігнору на протязі року, і їхніх пропозицій, одного разу мені написав чувак, "Михайло, може хватить нас ігнорувати? Закривайте за тіло і ми розходимося" Це якось так приємним показалося...хватит нас ігнорувати
Як себе вели цей рік?

Назад
Угорі