Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Та за эти 50 дней отцу и маме звонили за остальных не знаю и то редко звонили

Та я хочу до финиша до тела дойти, узнать чем мелодрама закончится 🤣
Якщо вам будуть влаштовувати групові відеоконференції, то і мене кличте до гурту)

І так минув 21ий день
Двічі писали у вайбер якусь уйню

Тітці на 13ий день фото з паспортом яке надавав Є гроші і два дзвінки їй

Хто як думає чого чекати далі?

А как они находят контакты знакомых/друзей, если в телефонной книжке никого нет, то будут звонить только родственникам?
Если работаю неофициально и контактная книжка пустая
До 10-го дня ніхто не дзвонив та не писав, а з 10-го дня скинули у вайбер фото з паспорт і коротко написали чи буду я їм щось платити. Одразу видалив і в блок.
У Лайткредо з першого дня написали у вайбер з погрозою та фото. Дзвонили дай Боже, знайшли тільки номер батька, але на тому номері немає вайбера і тд.
Біт капітал поки глухо

До 10-го дня ніхто не дзвонив та не писав, а з 10-го дня скинули у вайбер фото з паспорт і коротко написали чи буду я їм щось платити. Одразу видалив і в блок.
У Лайткредо з першого дня написали у вайбер з погрозою та фото. Дзвонили дай Боже, знайшли тільки номер батька, але на тому номері немає вайбера і тд.
Біт капітал поки глухо
То актуальні дні прострочки?
В бітів скільки днів?

І так минув 21ий день
Двічі писали у вайбер якусь уйню

Тітці на 13ий день фото з паспортом яке надавав Є гроші і два дзвінки їй

Хто як думає чого чекати далі?
а самому кріпсі чи бітам, вже заплутався, ви не надавали? там же обов'язково

а лайт кредо як у вас себе поводять? на даний момент типу, більше нічого не було крім того, що написали?
Біт капітал поки глухо

а самому кріпсі чи бітам, вже заплутався, ви не надавали? там же обов'язково

а лайт кредо як у вас себе поводять? на даний момент типу, більше нічого не було крім того, що написали?
Я не надавав ні тим ні іншим
Не знаю, коли реєструвався не було графи для завантаження фото 🤷
Але їм надали є гроші або топ1 щось з тих контор

Я не надавав ні тим ні іншим
Не знаю, коли реєструвався не було графи для завантаження фото 🤷
Але їм надали є гроші або топ1 щось з тих контор
зрозумів, дякую за відповідь, гарного вечора

Та за эти 50 дней отцу и маме звонили за остальных не знаю и то редко звонили

Та я хочу до финиша до тела дойти, узнать чем мелодрама закончится 🤣
Добрый день, подскажите как дальше себя ведут сейчас после 50 дня? И еще вопрос, до 50 дня были ли пугалки с фото с паспортом?

Всем ку шо там по крипси ? 3 й месяц просрочки молчат не подают признаков жизни

У меня вот тот же вопрос, у меня 20+ дней, до этого родителям прозванивали вроде только, интересно сейчас жестят с рассылками по всей книги и тд или подзатихли

Не можу на гарячу лінію набрати, у всіх так? і чат не працює, перевірте будь ласка.

Есть предположение что у них брак сотрудников сейчас, т.к если колл центрами занялись то они по сути недалеко от тех же незаконных колл-центров, и идти туда работать это риск сейчас попасть под следствие в том или ином участии

Не можу на гарячу лінію набрати, у всіх так? і чат не працює, перевірте будь ласка.
В мене все працює , чат і гаряча лінія , сьогодні пішов в прострочки , менеджер Аліса , зразу каже або плати половину і решту протягом 2 днів , або тривожним оточення , потім я написав вона передзвонила , домовився на оплату на завтра , ну я так поняв вона там всіма займається , другий раз дзвонила дуже заклопотана) хто підкаже , можуть терор почати з перших днів ? Чи як повезе?

В мене все працює , чат і гаряча лінія , сьогодні пішов в прострочки , менеджер Аліса , зразу каже або плати половину і решту протягом 2 днів , або тривожним оточення , потім я написав вона передзвонила , домовився на оплату на завтра , ну я так поняв вона там всіма займається , другий раз дзвонила дуже заклопотана) хто підкаже , можуть терор почати з перших днів ? Чи як повезе?
В мене оточенню телефонували на 23 й день ,зараз вже 3 й місяць в них вісить

В мене оточенню телефонували на 23 й день ,зараз вже 3 й місяць в них вісить
Ну я так розумію їм потрібно трохи потягнути час , щоб сумма набула , минулий раз в мене в перший день протермінування подзвонили батькам , ну то було мабуть пів року назад , як вони зараз х*р їх кончених знає

Ну я так розумію їм потрібно трохи потягнути час , щоб сумма набула , минулий раз в мене в перший день протермінування подзвонили батькам , ну то було мабуть пів року назад , як вони зараз х*р їх кончених знає
В мене тіло 125 зараз клянчуть 200 до закриття а нарахували за 1 к

В мене 225 , хочуть 563 , у вас терор був ? Чи зараз є? З дзвонілками спілкуєтесь?
Та батькам телефонували,за інших не знаю не спілкуюсь , чим менше на них уваги тим скоріше за вас забудуть, я так думаю в мене крім них більше 10 шараг)

Назад
Угорі