Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Та за эти 50 дней отцу и маме звонили за остальных не знаю и то редко звонили

Та я хочу до финиша до тела дойти, узнать чем мелодрама закончится 🤣
Якщо вам будуть влаштовувати групові відеоконференції, то і мене кличте до гурту)

І так минув 21ий день
Двічі писали у вайбер якусь уйню

Тітці на 13ий день фото з паспортом яке надавав Є гроші і два дзвінки їй

Хто як думає чого чекати далі?

А как они находят контакты знакомых/друзей, если в телефонной книжке никого нет, то будут звонить только родственникам?
Если работаю неофициально и контактная книжка пустая
До 10-го дня ніхто не дзвонив та не писав, а з 10-го дня скинули у вайбер фото з паспорт і коротко написали чи буду я їм щось платити. Одразу видалив і в блок.
У Лайткредо з першого дня написали у вайбер з погрозою та фото. Дзвонили дай Боже, знайшли тільки номер батька, але на тому номері немає вайбера і тд.
Біт капітал поки глухо

До 10-го дня ніхто не дзвонив та не писав, а з 10-го дня скинули у вайбер фото з паспорт і коротко написали чи буду я їм щось платити. Одразу видалив і в блок.
У Лайткредо з першого дня написали у вайбер з погрозою та фото. Дзвонили дай Боже, знайшли тільки номер батька, але на тому номері немає вайбера і тд.
Біт капітал поки глухо
То актуальні дні прострочки?
В бітів скільки днів?

І так минув 21ий день
Двічі писали у вайбер якусь уйню

Тітці на 13ий день фото з паспортом яке надавав Є гроші і два дзвінки їй

Хто як думає чого чекати далі?
а самому кріпсі чи бітам, вже заплутався, ви не надавали? там же обов'язково

а лайт кредо як у вас себе поводять? на даний момент типу, більше нічого не було крім того, що написали?
Біт капітал поки глухо

а самому кріпсі чи бітам, вже заплутався, ви не надавали? там же обов'язково

а лайт кредо як у вас себе поводять? на даний момент типу, більше нічого не було крім того, що написали?
Я не надавав ні тим ні іншим
Не знаю, коли реєструвався не було графи для завантаження фото 🤷
Але їм надали є гроші або топ1 щось з тих контор

Я не надавав ні тим ні іншим
Не знаю, коли реєструвався не було графи для завантаження фото 🤷
Але їм надали є гроші або топ1 щось з тих контор
зрозумів, дякую за відповідь, гарного вечора

Назад
Угорі