Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо так сильно боїтесь дзвінків,то платіть їх забаганки,іншого виходу немає.Гоуфінгоу у мене відносно тихі,таліон інколи дістає оточення та ніяк мене дома не застане.Смс шлють,що приїдуть,а потім смс що мене дома не було.Манифою обдзвонили всіх,їх писали знайомим дівчатам всяку фігню,погрожували...от і боюсь якщо решту так буде я просто не витримаю...читала що ще гоуфінгоу такі,готівочка може приїхати а що чекати від таліону навіть незнаю
Пускай знакомые идут в полицию и пишут заявы, не оправдивайтесь перед людьми, скажите что мошенники. Шо тот талион, ну обзвонили они людей ну пиз....ли, что должна 300к, люди написали немного заяв и они утихли, а потом продали.Манифою обдзвонили всіх,їх писали знайомим дівчатам всяку фігню,погрожували...от і боюсь якщо решту так буде я просто не витримаю...читала що ще гоуфінгоу такі,готівочка може приїхати а що чекати від таліону навіть незнаю
Мені здається що поки ти їх не чіпаєш сам вони не особо активні,манифою дзвонили мені і дядькові сусідові,я до них подзвонила сама щоб домовитись,то почались дзвінки усім,так само таліон не знаю що чекатиА досі нікому не дзвонили?
У меня на 20 день начались звонки родным и моему окружениюВ усіх МФО прострочки по 50 днів,чого чекати далі?найгірше минуло чи попереду? Дзвінки рідним,знайомим,чого чекати?
І довго тривали?У меня на 20 день начались звонки родным и моему окружению
И сейчас звонят. Только я с понедельника не отвечаю на их звонки, и сразу окружению перестали звонить. Только мне и мужу, он указан в договореІ довго тривали?
Так мене саме цікавить за сусідів родичів скільки по часу дзвонили?И сейчас звонят. Только я с понедельника не отвечаю на их звонки, и сразу окружению перестали звонить. Только мне и мужу, он указан в договоре
Тиснуть перші 90 днів. Потім - легше. Але це якщо ви на повному морозіВ усіх МФО прострочки по 50 днів,чого чекати далі?найгірше минуло чи попереду? Дзвінки рідним,знайомим,чого чекати?
Ничего нового не ждать. Не давно кто-то из шараг прислал письмо - Уважаемый, просрочка на сегодня составляет 660 дней.... и дальше стандартные уговоры решить все добровольно или будет жостко принудительно.В усіх МФО прострочки по 50 днів,чого чекати далі?найгірше минуло чи попереду? Дзвінки рідним,знайомим,чого чекати?
Так как я им отвечала и разговаривала с ними, слушала все что они мне говорили, они и звонили. Но как только я включила ? пересталиТак мене саме цікавить за сусідів родичів скільки по часу дзвонили?
Так это постоянно говорится. Только полный игнор!Так как я им отвечала и разговаривала с ними, слушала все что они мне говорили, они и звонили. Но как только я включила ? перестали
А рідні як довго?Так как я им отвечала и разговаривала с ними, слушала все что они мне говорили, они и звонили. Но как только я включила ? перестали
Скільки часу дзвонили рідним?А рідні як довго?