Прострочки по кредитам 50 днів

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 547

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В усіх МФО прострочки по 50 днів,чого чекати далі?найгірше минуло чи попереду? Дзвінки рідним,знайомим,чого чекати?

Манифою обдзвонили всіх,їх писали знайомим дівчатам всяку фігню,погрожували...от і боюсь якщо решту так буде я просто не витримаю...читала що ще гоуфінгоу такі,готівочка може приїхати а що чекати від таліону навіть незнаю

Манифою обдзвонили всіх,їх писали знайомим дівчатам всяку фігню,погрожували...от і боюсь якщо решту так буде я просто не витримаю...читала що ще гоуфінгоу такі,готівочка може приїхати а що чекати від таліону навіть незнаю
Якщо так сильно боїтесь дзвінків,то платіть їх забаганки,іншого виходу немає.Гоуфінгоу у мене відносно тихі,таліон інколи дістає оточення та ніяк мене дома не застане.Смс шлють,що приїдуть,а потім смс що мене дома не було.

Пускай знакомые идут в полицию и пишут заявы, не оправдивайтесь перед людьми, скажите что мошенники. Шо тот талион, ну обзвонили они людей ну пиз....ли, что должна 300к, люди написали немного заяв и они утихли, а потом продали.
Еще раз повторюсь, что у всех все по-разному.
Если не придёте в себе, то вы очень лакомый кусочек для мфо....

А досі нікому не дзвонили?
Мені здається що поки ти їх не чіпаєш сам вони не особо активні,манифою дзвонили мені і дядькові сусідові,я до них подзвонила сама щоб домовитись,то почались дзвінки усім,так само таліон не знаю що чекати

Ван, не треба самій до них напрошуватись!!По особистим кабінетам теж не треба ходити!Бачать активність і вважають що раз цікавитесь і хвилюєтесь,значить треба дотиснути! Не показуйте їм свої слабкі місця!Тут потрібен тільки повний ігнор і з часом отримаєте адекватну пропозицію.

В усіх МФО прострочки по 50 днів,чого чекати далі?найгірше минуло чи попереду? Дзвінки рідним,знайомим,чого чекати?
У меня на 20 день начались звонки родным и моему окружению

И сейчас звонят. Только я с понедельника не отвечаю на их звонки, и сразу окружению перестали звонить. Только мне и мужу, он указан в договоре
Так мене саме цікавить за сусідів родичів скільки по часу дзвонили?

Тиснуть перші 90 днів. Потім - легше. Але це якщо ви на повному морозі❄️

Ничего нового не ждать. Не давно кто-то из шараг прислал письмо - Уважаемый, просрочка на сегодня составляет 660 дней.... и дальше стандартные уговоры решить все добровольно или будет жостко принудительно.

Так мене саме цікавить за сусідів родичів скільки по часу дзвонили?
Так как я им отвечала и разговаривала с ними, слушала все что они мне говорили, они и звонили. Но как только я включила ? перестали

Так как я им отвечала и разговаривала с ними, слушала все что они мне говорили, они и звонили. Но как только я включила ? перестали
А рідні як довго?
А рідні як довго?
Скільки часу дзвонили рідним?

Останнє редагування:
Назад
Угорі