Ysist
Форумчанин
- Дописи
- 16
- Реакції
- 6
- Бали
- 3
Ysist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, хочу розповісти як у мене зараз справи з цією шарашкіною канторою. Брав у них першу позику на 50 юстд, через місяць віддав з дуже малим відсотком, все було добре. Другу позику взяв на суму 150 юстд і офігів з того скільки вони нарахували відсотків, з 150 юстд маю повернути 500.
У перший день прострочення мені на вайбер одразу написала людина яка звалася Олександром Івановим та пригрозив мені що якщо оплата не буде до 18:00 то буде всім кидати моє фото з паспортом. Я проігнорував, він ще написував 3 дні але я одразу видаляв повідомлення.
Зараз на 10 день знову така сама ситуація, вислав фото, той самий текст, але додалися ще телефонні боти.
З пʼятого дня стали пропонувати скидки, але то навіть скидками не назвеш.
Що буде далі не знаю. Якщо щось станеться цікавеньке то напишу в коментар.
Всім гарного дня
У перший день прострочення мені на вайбер одразу написала людина яка звалася Олександром Івановим та пригрозив мені що якщо оплата не буде до 18:00 то буде всім кидати моє фото з паспортом. Я проігнорував, він ще написував 3 дні але я одразу видаляв повідомлення.
Зараз на 10 день знову така сама ситуація, вислав фото, той самий текст, але додалися ще телефонні боти.
З пʼятого дня стали пропонувати скидки, але то навіть скидками не назвеш.
Що буде далі не знаю. Якщо щось станеться цікавеньке то напишу в коментар.
Всім гарного дня