Prosto Credit передали долг коллекторам

• Автор теми Автор теми Oley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 4K
Останнє редагування:
Сьогодні закрив їх за 50% тіла, хоча перед тим справно платив проЛОХнації.... Прострочка близько 50 днів була, приходить смс - "Акційна пропозиція закриття", набираю, і зразу починаю гнути свою лінію, кажу або ми говоримо конструктивно, або ви йдете лісом ще на 50, 100, 150 днів і так далі, сказав що заплатив вже більше двох тіл тими Ї**ними пролохнаціями, і готовий закрти питання за 2000, тіло 4000, на момент дзвінка накапало біля 5200, останнб пролонгацію здійснив з частковим закриттям тіла - 2000 грн, до закриття залишалось по тілу 2000 грн. Спочатку цей Олександр пробував мені шаблон свій чесати, що за тіло ніхто не закриє і тд..., але я зразу, повторюсь, почав гнути свою лінію, сказав що більше ні копійки не побачать, тільки через суд, на дзвінки я вже давно "положив" і мені поцимбалах, ще сказав що будете гроші за пролонгації ще віддавати, після чого він сказав що "уточнить" чи можу я закрити за 2000 і передзвонить через 10 хв, передзвонив, скинув посилання, де була вказана сума - 2001 гривня, я оплатив без гарантійки, через 5 хв в телеграмі він мені її скинув, якось так. Не бійтесь гнути свою лінію, це ї**ний мусор, чуєте що меле по шаблону, прямим текстом шлете - на**й, по іншому з ними ніяк. Всім мирного неба!

А вы закрывали просто кредит?

а вообще много кого за тело закрыли?
Я закрывала его, звонили брату, угрозы заплатила тело и проценты не много, но разговарила хамовито...

Була позика в даній компанії, після 27 днів протермінування. Написано листа з проханням розглянути можливість списання відсотків у зв’язку з великою кількістю займів. Від їх імені Creditcontrol пропонували тіло + 50%., Однак, буквально під час розмови, кредитором була надіслана смс "пропонуємо списання відсотків" не вказавши який саме, зрозумівши, що всі - запропонував закрити за 4к. - погодили тіло 4к +500 грн. - займ закрито )

складно повірити але факт! Майкредит теж пішли 5000+1к, протермінування 32 дн. може й було б менше, але вже вдарили по руках 🤝
Хм, ну, не знаю... Не понимаю, зачем себе лишних проблем добавлять... Ну, сработало и то хорошо

Просто отлично) меньше кредитов - меньше проблем
Да! Однако, подаёшь заявление и там пишешь, мол, "у меня есть действующий кредит в вашей компании... Дата, подпись". Вот отсюда и вытекают потом проблемы

Що може бути? Щоб знати на майбутнє
В суде могут принять решение не в вашу пользу , основываясь как раз на такого рода документах. Вы признали, согласились и поставили подпись 🤷

Віддали на прозвон. Від їхнього імені тепер будуть дзвонити інші тупоголові. Платити чи ні то тільки Вам вирішувати
Добрий день! як і раніше були злі колектори так вони в КК зібралися! дзвонять усім, кого знайдуть! хамовиті! Схожі на ГРОШІВСІМ!
Звонарі такі питання не вирішують,нема у них повноважень. Напряму з кредитором домовляйтесь
Поряд сидить КК, одна контора, навіть голос оператора чути((

Добрий день! як і раніше були злі колектори так вони в КК зібралися! дзвонять усім, кого знайдуть! хамовиті! Схожі на ГРОШІВСІМ!

Поряд сидить КК, одна контора, навіть голос оператора чути((
Добрий. Ви десь зустрічали адекватних звонарів?

Вітаю, чи може хтось оновити по ним інформацію? Щось пишуть у вайбер, але без пропозицій, просто аля віддавай ти вийшов з графіку. Чого слід чекати, коли пропонують щось адекватне?

Назад
Угорі