Сьогодні закрив їх за 50% тіла, хоча перед тим справно платив проЛОХнації.... Прострочка близько 50 днів була, приходить смс - "Акційна пропозиція закриття", набираю, і зразу починаю гнути свою лінію, кажу або ми говоримо конструктивно, або ви йдете лісом ще на 50, 100, 150 днів і так далі, сказав що заплатив вже більше двох тіл тими Ї**ними пролохнаціями, і готовий закрти питання за 2000, тіло 4000, на момент дзвінка накапало біля 5200, останнб пролонгацію здійснив з частковим закриттям тіла - 2000 грн, до закриття залишалось по тілу 2000 грн. Спочатку цей Олександр пробував мені шаблон свій чесати, що за тіло ніхто не закриє і тд..., але я зразу, повторюсь, почав гнути свою лінію, сказав що більше ні копійки не побачать, тільки через суд, на дзвінки я вже давно "положив" і мені поцимбалах, ще сказав що будете гроші за пролонгації ще віддавати, після чого він сказав що "уточнить" чи можу я закрити за 2000 і передзвонить через 10 хв, передзвонив, скинув посилання, де була вказана сума - 2001 гривня, я оплатив без гарантійки, через 5 хв в телеграмі він мені її скинув, якось так. Не бійтесь гнути свою лінію, це ї**ний мусор, чуєте що меле по шаблону, прямим текстом шлете - на**й, по іншому з ними ніяк. Всім мирного неба!