Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В колокол у церкві хіба щоОни хотят, чтоб Вы позвонили)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В колокол у церкві хіба щоОни хотят, чтоб Вы позвонили)))
СтесняшкиОни хотят, чтоб Вы позвонили)))
Як то кажуть, одного мфо позбавилась)))Сьогодні весь вільний час присвятила темам"єгроші". І тільки зараз згадала, що там на щастя нічого не брала. У страха глаза велики- як кажуть. Накрутила собі, що треба близьких попередити про терор![]()
Еще монеткаЯ так понимаю что из всех шараг самые террористы это егроши и биткэпитал?)
У монетки, к счастью, ничего бралЕще монетка
Єгроші це взагалі якійсь треш, брала 3500 на 30 днів, після підписання договору мала вже віддати 6500 грн, навіть якби захотіла закрити раніше все одно платити мала 6500, навіть якби захотіла закрити на наступний день, все одно 6500грн. Через 2 дні просрочки вже було 8000. Як наросло 11000 прислали таке саме повідомлення, списали борг в 1000 грн, потипу акція до дня св.Валентина.Так а чего Вы ожидали?)))) Они хотят, чтоб Вы с ними на связь вышли)))
Тоже сумма растет, но начальные проценты были ниже намного, а сейчас пошло весельеЄгроші це взагалі якійсь треш, брала 3500 на 30 днів, після підписання договору мала вже віддати 6500 грн, навіть якби захотіла закрити раніше все одно платити мала 6500, навіть якби захотіла закрити на наступний день, все одно 6500грн. Через 2 дні просрочки вже було 8000. Як наросло 11000 прислали таке саме повідомлення, списали борг в 1000 грн, потипу акція до дня св.Валентина.
А в них же там два виду кредиту) Один вид зразу з нарахованими відсотками, а другий - з нарахуванням від терміну користування)Єгроші це взагалі якійсь треш, брала 3500 на 30 днів, після підписання договору мала вже віддати 6500 грн, навіть якби захотіла закрити раніше все одно платити мала 6500, навіть якби захотіла закрити на наступний день, все одно 6500грн. Через 2 дні просрочки вже було 8000. Як наросло 11000 прислали таке саме повідомлення, списали борг в 1000 грн, потипу акція до дня св.Валентина.
Це я вже зрозуміла як оформила. Єгроші сьонодні кажуть потрібно було написати заяву і в строк 14 днів кредит анулювався б)))А в них же там два виду кредиту) Один вид зразу з нарахованими відсотками, а другий - з нарахуванням від терміну користування)
Можна більше детальніше мені це пояснити?)) В мене вони єА в них же там два виду кредиту) Один вид зразу з нарахованими відсотками, а другий - з нарахуванням від терміну користування)
Яка заява? Хочу зрозуміти про що мова. В мене договір на 30 днів, і знижка була 70%. Далі пішла в прострочку, вони знижку зняли і лупанули % . То таке вжеЦе я вже зрозуміла як оформила. Єгроші сьонодні кажуть потрібно було написати заяву і в строк 14 днів кредит анулювався б)))
Тоже самое теперь почти 400 гривен в день насчитываютМожна більше детальніше мені це пояснити?)) В мене вони є
Яка заява? Хочу зрозуміти про що мова. В мене договір на 30 днів, і знижка була 70%. Далі пішла в прострочку, вони знижку зняли і лупанули % . То таке вже![]()
Прозванивают окружение?Тоже самое теперь почти 400 гривен в день насчитывают
Пока нет) но угрожалиПрозванивают окружение?
прозваниваю сразу, и 100%, позвонили моему отцу, который поменял номер телефона 5 дней назад ) , поэтому звонят сразу и всемПрозванивают окружение?
Моих походу не нашли)прозваниваю сразу, и 100%, позвонили моему отцу, который поменял номер телефона 5 дней назад ) , поэтому звонят сразу и всем
точнее начинаю звонить на 15 день просрочки, и начинаю рассказывать всем. Я всем своим сказал посылайте их, быстрее пойдут на лояльные условие
хз, мне кажется книгу телефонную мою долбанули и вот все телефоныМоих походу не нашли)

У меня два телефона)хз, мне кажется книгу телефонную мою долбанули и вот все телефоны![]()
Да и пофиг мне все равно никто денег не дастУ меня два телефона)
Как у вас с ними сейчас дела?Тоже сумма растет, но начальные проценты были ниже намного, а сейчас пошло веселье
Все печально, упёрлись хотят минимум 3 тела, а я готов занять максимум на тело с небольшим процентом, но не хотят категорически, пока наверное режим снежинки включу надеюсь предложат что то более выгодноеКак у вас с ними сейчас дела?