Просрочка в Селфі Кредіт: адекватні чи ні?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 8K
6 сторінок...

61 день протермінування

чи йдуть нк тіло?

чи йдуть нк тіло?

У меня на тело так и не пошли , хотя пролонгациями было больше чем тело выплачено. В итоге тело+ пару тысяч на три части

Но тело предлагали ,только оплата одним платежем.Ну у меня там тело не маленькое не смогла бы оплатить одним платежом

Предлагали тело кредита оплатить при том, что Вы уже пролонгациями оплатили больше, чем само тело кредита?
Да, но ни на какие другие условия не шли...к сожалению меньше тела я договориться не смогла.

Тело было 16000, пролонгаций на 25000((( мне почему то казалось что если суд то узнают все на работе, не хотелось так как светило повышение на работе на руководящую должность... как то так

Тіло 25 тис.
Пропонують закрити аж за 40 (можна за 3 місяці) протермінування 55 днів
Але 40 це щось багато

Прочитала всю тему і якось не можу скласти конкретного враження про селфі

Хто за останній місяць зміг з ними домовитись? На яких умовах?

Скрін додаю

Вкладення

• IMG_1209.webp
    IMG_1209.webp
    204.4 Кб · Перегляди: 50
Тело было 16000, пролонгаций на 25000
И при этом отдали еще 18000?(((
43000 с тела 16000?
Ну, блииииннн... Ну емое....
:сумно:
Где-то загрустил один Админ...

Stasya1223, Як на мене, цікаво було б побачити по ним судову практику. Наче на форумі ще не було справ із ними. Або дуже "прохавані", або чомусь ще ніхто не звертався до адвокатів нашого проєкту.

И при этом отдали еще 18000?(((
43000 с тела 16000?
Ну, блииииннн... Ну емое....
:сумно:
Где-то загрустил один Админ...

Stasya1223, Як на мене, цікаво було б побачити по ним судову практику. Наче на форумі ще не було справ із ними. Або дуже "прохавані", або чомусь ще ніхто не звертався до адвокатів нашого проєкту.
В мене був суд з Селфі - присудили виплатите все. Зараз просто в шоці. подруга порадила чекати вигідні пропозиції я і чекала . Присудили виплатити всю суму і навіть штрафи так ще і всі витрати зверху потрібно сплатити
Вже стільки разів пожаліла, що з ними не домовилась, бо всі так пишуть що в суд не подають.
Тепер не знаю що робити з цим
Рішення суду Єдиний державний реєстр судових рішень
може можна щось зробити може в когось була така з ними практика ?

мене був суд з Селфі - присудили виплатите все
Адвокат з форуму був?
Вже стільки разів пожаліла, що з ними не домовилась, бо всі так пишуть що в суд не подають.
От ви написали, що подають. За це дякую. Тепер знаємо, будемо готуватися до захисту.
Трошки пізніше почитаю рішення, бо зараз дуже зайнятий. Напишу ближче до ночі.

Yulia_666, стоп!! Це ж заочне рішення! Тобто ви не захищалися зовсім. Його можна оспорити, якщо не вступило в силу ще.
Так і якого результату чекали? Суд виніс рішення по тим документам і доказам, які надав позивач. Ви ж не писали відзив, заперечення?

розмірі 70700,00 гривень, 2422,40 гривень судового збору та 13105 гривень витрат на професійну правничу допомогу, а всього стягнути 86227 гривень 40 копійок (вісімдесят шість тисяч двісті двадцять сім гривень 40 копійок).
Кхм...
Вони там не в собі)
Яке тіло було?

Адвокат з форуму був?

От ви написали, що подають. За це дякую. Тепер знаємо, будемо готуватися до захисту.

Трошки пізніше почитаю рішення, бо зараз дуже зайнятий. Напишу ближче до ночі.

Yulia_666, стоп!! Це ж заочне рішення! Тобто ви не захищалися зовсім. Його можна оспорити, якщо не вступило в силу ще.
Так і якого результату чекали? Суд виніс рішення по тим документам і доказам, які надав позивач. Ви ж не писали відзив, заперечення?

Кхм...
Вони там не в собі)
Яке тіло було?
17 500 грн та я і не бачила що в суд подали, я вже побачила рішення . Я навіть і не думала що подадуть

В мене був суд з Селфі - присудили виплатите все. Зараз просто в шоці. подруга порадила чекати вигідні пропозиції я і чекала . Присудили виплатити всю суму і навіть штрафи так ще і всі витрати зверху потрібно сплатити
Тепер не знаю що робити з цим
Рішення суду Єдиний державний реєстр судових рішень
може можна щось зробити може в когось була така з ними практика ?
А яка була від них остання пропозиція?

Назад
Угорі