Влад 11111111
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 57
- Бали
- 193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто мав з ними справу? 61 день протермінування, чи йдуть нк тіло?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не можу знайти(Влад 11111111, а що в темі пишуть?)
6 сторінок...Не можу знайти(
61 день протермінування
чи йдуть нк тіло?
Поки ніяк. Тіло пропонували десь на новий рік. Це був десь 40 деньДоброго дня ,як ваші справи з селфі ? Чи пропонують тіло ?
чи йдуть нк тіло?
Сначала вредничали, не хотели идти на разбивку частями, часто писали в вайбер. Но на 47 день разбили тело на несколько платежей.Доброго дня. Почитав на форумі про селфі і не можу скласти якогось чіткого бачення. При просрочці вони адекватні чи не дуже?
Предлагали тело кредита оплатить при том, что Вы уже пролонгациями оплатили больше, чем само тело кредита?Но тело предлагали ,только оплата одним платежем
Да, но ни на какие другие условия не шли...к сожалению меньше тела я договориться не смогла.Предлагали тело кредита оплатить при том, что Вы уже пролонгациями оплатили больше, чем само тело кредита?
И чем закончилось?Да, но ни на какие другие условия не шли...к сожалению меньше тела я договориться не смогла.
тело+пару тисяч на 3 платежа.И чем закончилось?
Оплатили тело + 2000 грн?
Так себе, конечно. А почему не захотели судиться с ними? Если тело кредита большое, интереснее отбиться в судетело+пару тисяч на 3 платежа.
И при этом отдали еще 18000?(((Тело было 16000, пролонгаций на 25000

В мене був суд з Селфі - присудили виплатите все. Зараз просто в шоці. подруга порадила чекати вигідні пропозиції я і чекала . Присудили виплатити всю суму і навіть штрафи так ще і всі витрати зверху потрібно сплатитиИ при этом отдали еще 18000?(((
43000 с тела 16000?
Ну, блииииннн... Ну емое....
Где-то загрустил один Админ...
Stasya1223, Як на мене, цікаво було б побачити по ним судову практику. Наче на форумі ще не було справ із ними. Або дуже "прохавані", або чомусь ще ніхто не звертався до адвокатів нашого проєкту.
Адвокат з форуму був?мене був суд з Селфі - присудили виплатите все
От ви написали, що подають. За це дякую. Тепер знаємо, будемо готуватися до захисту.Вже стільки разів пожаліла, що з ними не домовилась, бо всі так пишуть що в суд не подають.
Трошки пізніше почитаю рішення, бо зараз дуже зайнятий. Напишу ближче до ночі.
Кхм...розмірі 70700,00 гривень, 2422,40 гривень судового збору та 13105 гривень витрат на професійну правничу допомогу, а всього стягнути 86227 гривень 40 копійок (вісімдесят шість тисяч двісті двадцять сім гривень 40 копійок).
17 500 грн та я і не бачила що в суд подали, я вже побачила рішення . Я навіть і не думала що подадутьАдвокат з форуму був?
От ви написали, що подають. За це дякую. Тепер знаємо, будемо готуватися до захисту.
Трошки пізніше почитаю рішення, бо зараз дуже зайнятий. Напишу ближче до ночі.
Yulia_666, стоп!! Це ж заочне рішення! Тобто ви не захищалися зовсім. Його можна оспорити, якщо не вступило в силу ще.
Так і якого результату чекали? Суд виніс рішення по тим документам і доказам, які надав позивач. Ви ж не писали відзив, заперечення?
Кхм...
Вони там не в собі)
Яке тіло було?
Тоді швидесенько до адвокатів і на перегляд рішення. А далі бодатися із ними. Да нуууу, ще й 13000 за якусь там правову допомогу.17 500 грн та я і не бачила що в суд подали, я вже побачила рішення . Я навіть і не думала що подадуть
А як краще відслідковувати чи хтось в суд подав?Тоді швидесенько до адвокатів і на перегляд рішення. А далі бодатися із ними. Да нуууу, ще й 13000 за якусь там правову допомогу.
А яка була від них остання пропозиція?В мене був суд з Селфі - присудили виплатите все. Зараз просто в шоці. подруга порадила чекати вигідні пропозиції я і чекала . Присудили виплатити всю суму і навіть штрафи так ще і всі витрати зверху потрібно сплатити
Вже стільки разів пожаліла, що з ними не домовилась, бо всі так пишуть що в суд не подають.
Тепер не знаю що робити з цим
Рішення суду Єдиний державний реєстр судових рішень
може можна щось зробити може в когось була така з ними практика ?