Просрочка в е гроши, как себя вести?

• Автор теми Автор теми Мама1989ляля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 5K
Кредпром ні...але потім вони прєміуму передають....ці можуть подать...

Люди прийшли з претензіями що я на них кредит брала.Ну вони на мене написали,але я теж написала на людей і на кредпром
А на кредитпроминвест що писали?

Кредпром ні...але потім вони прєміуму передають....ці можуть подать...

Люди прийшли з претензіями що я на них кредит брала.Ну вони на мене написали,але я теж написала на людей і на кредпром
Долго такое длилось?

А на кредитпроминвест що писали?
Що погрожують людям...звонять з наклепами...але в мене участковий попався нормальний.І він там трішки іх прозвонив і вони покошмарили день і після звінків зникли до поки не передали прєміуму.Але тіло пропонували ...

Один день....завдяки участковому,він іх трішки прозвонив .Що говорив не знаю,але вони зникли на 2 місяця і продали прєміуму
Дякую за відповідь. Можливо зволікати не буду , тільки почнуть всім телефонувати чи писати, напевно відразу дзвонити 102
Що погрожують людям...звонять з наклепами...але в мене участковий попався нормальний.І він там трішки іх прозвонив і вони покошмарили день і після звінків зникли до поки не передали прєміуму.Але тіло пропонували ...
Скажіть будь ласка тільки сусідам дзвонили? На роботу дзвонили?

Дякую за відповідь. Можливо зволікати не буду , тільки почнуть всім телефонувати чи писати, напевно відразу дзвонити 102

Скажіть будь ласка тільки сусідам дзвонили? На роботу дзвонили?
На роботу і людям чужим з вулиці.Більше нікого не трогали.

Не знаю чи збіг,але після подачі електронної заяви у кібер та письмової у віділок теж прислали : останній шанс закрити за 16 тис ( таке тіло було). Я б і рада,але навіть 1тис не маю. А ще до того як продали Кредитпроминвесту я заплатила по реструктуризації 16 тис + 3 тис самі зняли з картки + 2чи 3 рази по 5200 ,далі не змогла платить і опа

Назад
Угорі