Просрочка в 15 мфо.

• Автор теми Автор теми бруклопес
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 800
  • Теґи Теґи
    мфо
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

бруклопес

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
бруклопес не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте форумчане. У меня займы в 15 мфо. Динеро, Майкредит, Кашинский, Быстрозайм,сслоан, кредиткасса, клай, микрокеш, топкредит, кредитап, алекс, егроши, еврогроши, гоуфинго и кешберри. Тело кредита от 1000 до 4000, только в быстрозайме 10к. По всем пошли проссрочки, кроме кешберри, есть проссрочки 2 месяца в некоторых. Погашать нет денег. Звонят уже не сильно много. Прописки у меня вообще нет и имущества тоже. Подскажите чем может грозить если и дальше не буду платить. Я бы ещё оплатил тело по всем займам, это 48к, но с их процентами это нереально там сумма 120к выходит, так как быстрозайм нарисовал с тела 10к уже 40к за два месяца (но они вообще не звонят уже), клай с 2500 нарисовал 12. Письма присылали только кредиткасса и займер (клайкредит).

Ого, у вас пакаван. З кожними по різному, кредиткаса зупиняє нарахування при двократній сумі приблизновзявши 1000 стане десь на 2000, дінеро так само, за інших по читайте форум, у всіх по різному.
Вираховувати будуть з офіційноі зарплати20%. Якщо не працюєте офіційно то (якщо по фантазувати) присудять типу виправних робіт або по мурижать пару років(якщо часний інспектор) інспектора і все. Якщо в людини дійсно нічого немає то і нічого взяти. Кредитний рейтинг дефолтний. Впевнений якщо щось не так написав мене виправлять і доповнят.
P.s. Мало не забув мозги будуть виносити само собою всі з ким ще не судились.
Ще до речі, якщо робили пролонгаціі багато разів в Нацфінкомпослуг відправити лист, можлива двостороння реституція при не правельно укладених договорах(ви ім те що взяли вони вам все що ви переплатили, здається якось так) договорів у вас багато щось та повернеться.
Mycredit пропонує реструктуризацію через пару місяців терору(якщо ви збираєтесь іх гасити)
З такою ситуацією як у вас, при відсутності близьких та родичів(на них вони і тиснуть в першу чергу), я б не платив.

Останнє редагування:
Ого, у вас пакаван. З кожними по різному, кредиткаса зупиняє нарахування при двократній сумі приблизновзявши 1000 стане десь на 2000, дінеро так само, за інших по читайте форум, у всіх по різному.
Вираховувати будуть з офіційноі зарплати20%. Якщо не працюєте офіційно то (якщо по фантазувати) присудять типу виправних робіт або по мурижать пару років(якщо часний інспектор) інспектора і все. Якщо в людини дійсно нічого немає то і нічого взяти. Кредитний рейтинг дефолтний. Впевнений якщо щось не так написав мене виправлять і доповнят.
Ще до речі, якщо робили пролонгаціі багато разів в Нацфінкомпослуг відправити лист, можлива двостороння реституція при не правельно укладених договорах(ви ім те що взяли вони вам все що ви переплатили, здається якось так) договорів у вас багато щось та повернеться.
Mycredit пропонує реструктуризацію через пару місяців терору(якщо ви збираєтесь іх гасити)
З такою ситуацією як у вас, при відсутності близьких та родичів(на них вони і тиснуть в першу чергу), я б не платив.
кредиткасса уже остановилась на 7100 (тело 4к). Майкредит предлагает реструктуризацию, но с 4к тела уже 12к набежало. Суда ещё не было ни с кем. Оффициально не работаю, так что списывать неоткуда. писали на вайбер брату и отцу (быстрозайм и кашинский), маму не трогали может из-за того что у нас разные фамилии и не нашли контакт, но была вашаготивочка которая и маму нашла (даже письмо прислали на адресс где мама проживает), пришлось закрыть чтоб маму не доставали ато она переживала сильно.

Який суд????
Ймовірність суду 1%

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі