Просрочка тиждень в credit plus

• Автор теми Автор теми Taja271710
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 765

Taja271710

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
37
Бали
33
Taja271710 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка тиждень,тіло 20800, не робила пролонгації. Писала їм на пошта, щоб зробили реструктуризацію. Зразу не відповідали , потім на пошту прислали таке. Як думаєте зайти у особистий чи не треба???

Вкладення

• Screenshot_2024-12-12-08-40-02-018_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-12-12-08-40-02-018_com.google.android.gm.webp
    89.6 Кб · Перегляди: 160
Просрочка тиждень,тіло 20800, не робила пролонгації. Писала їм на пошта, щоб зробили реструктуризацію. Зразу не відповідали , потім на пошту прислали таке. Як думаєте зайти у особистий чи не треба???
Ні не варто, у мене прострочка більше місяця, я їм писала що закрию за тіло а вони не хочуть, нормальних пропозицій не було від них.

14000

Ну в мене багато їх було, залишилось тільки кредит плюс, слон, селфі, фінсфера
В мене 20, але кредит плюс , один з тих де велика сума. Ще є селфі,кредос, монівео,слон, кредит 7 з великими сумами, але просрочки будуть в кінці місяця і на початку, майже скрізь робила пролонгації. Тому назбиралось ще МФО з малими сумами. За цей місяць планую їх закривати, якщо все буде ок. Ще маю на чоловікові 4 там тоже скоро будуть просрочки. Зараз у декреті, але виїхала закордон.Тому переживаю, що як це все буде. Поки була на роботі, тягнули цю лямку. Так натягнула , що більше 20 є.

В мене 20, але кредит плюс , один з тих де велика сума. Ще є селфі,кредос, монівео,слон, кредит 7 з великими сумами, але просрочки будуть в кінці місяця і на початку, майже скрізь робила пролонгації. Тому назбиралось ще МФО з малими сумами. За цей місяць планую їх закривати, якщо все буде ок. Ще маю на чоловікові 4 там тоже скоро будуть просрочки. Зараз у декреті, але виїхала закордон.Тому переживаю, що як це все буде. Поки була на роботі, тягнули цю лямку. Так натягнула , що більше 20 є.
Кредит 7 закрила за тіло + 1500 зверху, не хотіла чекати і слухати їх терор... я їм подзвонила і сказала що хочу закрити за тіло а там якийсь Сірьожка і каже я подумаю і передзвоню... Слона могла тоже закрити вони хотіли 4 тис.зверху до тіла я ще чекаю, от селфі і плюси вопше нічого нормального не пропонували, кажуть що компанія не має для мене пропозицій...

Кредит 7 закрила за тіло + 1500 зверху, не хотіла чекати і слухати їх терор... я їм подзвонила і сказала що хочу закрити за тіло а там якийсь Сірьожка і каже я подумаю і передзвоню... Слона могла тоже закрити вони хотіли 4 тис.зверху до тіла я ще чекаю, от селфі і плюси вопше нічого нормального не пропонували, кажуть що компанія не має для мене пропозицій.
Дякую
У слон в мене взагалі страшно, бо я там пролонгації наробила і вже штраф висить 3 тисячі, брали в них 27 , пролонгації відала вже 24 , і всеодно краю немає, на сьогодні видна 30 тисяч плюс ще до кінця місяця знову проценти 7 тисяч. І так по коло.Чка я дурна, так себе картаю.

Якщо є старфін і сан вони самі запропонували через місяць закрити за тіло, і фінбар і аванс тоже, а от з рештою я домовлялась і чекала, в мене було їх 22
Дякую

У слон в мене взагалі страшно, бо я там пролонгації наробила і вже штраф висить 3 тисячі, брали в них 27 , пролонгації відала вже 24 , і всеодно краю немає, на сьогодні видна 30 тисяч плюс ще до кінця місяця знову проценти 7 тисяч. І так по коло.Чка я дурна, так себе картаю.
Я вопше не знаю які там штрафи і все решта, я вопше не заходила і не захожу в особисті кабітети... поставила блок на дзвінки і все.. тільки говорю з тими хто пише на вайбер, якщо адекватний якщо ні то блокую.. якщо ви будете їх боятись то вам буде гірше... У вас тільки початок. У мене напочатку коли всі увійшли в прострочки це було капец.. то 500 дзвінків в день особливо якщо є мілан, тенго, аміго і панго, а зараз типу норм пару дзвінків в день.
Читайте форум, тут є теми про кожне мфо і все з часом буде норм

Останнє редагування:
Якщо є старфін і сан вони самі запропонували через місяць закрити за тіло, і фінбар і аванс тоже, а от з рештою я домовлялась і чекала, в мене було їх 22

Я вопше не знаю які там штрафи і все решта, я вопше не заходила і не захожу в особисті кабітети... поставила блок на дзвінки і все.. тільки говорю з тими хто пише на вайбер, якщо адекватний якщо ні то блокую.. якщо ви будете їх боятись то вам буде гірше... У вас тільки початок. У мене напочатку коли всі увійшли в прострочки це було капец.. то 500 дзвінків в день особливо якщо є мілан, тенго, аміго і панго, а зараз типу норм пару дзвінків в день.
Читайте форум, тут є теми про кожне мфо і все з часом буде норм
Я таких як ви написали немаю Маю Єгроші, це одна з тих, що самі неадиквати

Я таких як ви написали немаю Маю Єгроші, це одна з тих, що самі неадиквати
Ну на мою думку самі кон...ні і це факт це біти, ліпше ніколи з ними нічого не мати, бо саме гірше буде рідним

Назад
Угорі