Просрочка по MyCredit, продают колекторам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Админчик помоги, как на это реагировать?Вы не закрыли кредит и не оформили реструктуризацию (самое выгодное и лояльное решение вашей проблемы), это расценено как ОТКАЗ от выполнения ваших кредитных обязательств, в связи с этим на Вас будет подано заявление в СУД, по ст. 224 ГПКУ будет принято заочное решение суда, то есть без Вашего присутствия.
Стаття 224. Наслідки неявки в судове засідання свідка, експерта, спеціаліста, перекладача

1. У разі неявки в судове засідання свідка, експерта, спеціаліста, перекладача суд заслуховує думку учасників справи про можливість розгляду справи за відсутності свідка, експерта, спеціаліста, перекладача, які не з’явилися, та постановляє ухвалу про продовження судового розгляду або про відкладення розгляду справи. Одночасно суд вирішує питання про відповідальність особи, яка не з’явилася.

Очередной фарс от МФОшек...))
никак не реагируйте - я бы на Вашем месте даже наоборот - предлагал им обратиться в суд!

Стаття 224. Наслідки неявки в судове засідання свідка, експерта, спеціаліста, перекладача

1. У разі неявки в судове засідання свідка, експерта, спеціаліста, перекладача суд заслуховує думку учасників справи про можливість розгляду справи за відсутності свідка, експерта, спеціаліста, перекладача, які не з’явилися, та постановляє ухвалу про продовження судового розгляду або про відкладення розгляду справи. Одночасно суд вирішує питання про відповідальність особи, яка не з’явилася.

Очередной фарс от МФОшек...))
никак не реагируйте - я бы на Вашем месте даже наоборот - предлагал им обратиться в суд!
Спасибо, я с ними вообще не общаюсь! Просто сегодня с Укрборг звонят но меня вроде ещё никто не продал!

Админчик помоги, как на это реагировать?Вы не закрыли кредит и не оформили реструктуризацию (самое выгодное и лояльное решение вашей проблемы), это расценено как ОТКАЗ от выполнения ваших кредитных обязательств, в связи с этим на Вас будет подано заявление в СУД, по ст. 224 ГПКУ будет принято заочное решение суда, то есть без Вашего присутствия.
никак не реагировать. хитрож....е они все стали, пугают заочными решениями.

Тат@яна,Вони ще до суду не подали, але вже наперед знають,що Ви до суду не з'явитесь.

Спасибо, я с ними вообще не общаюсь! Просто сегодня с Укрборг звонят но меня вроде ещё никто не продал!
Ну Вас и не продадут))
продать могут Вашу задолженность...
На названия типа Укрборг или ИнтерполБорг особо не реагируйте - это просто названия устрашающие.

Тат@яна,Вони ще до суду не подали, але вже наперед знають,що Ви до суду не з'явитесь.
самое смешное - в статье 224 речь даже не идет об ответчике)) там о других участниках процесса.

По большому счету это пугалка, но слышал несколько раз, что MyCredit подает в суд. Как что там происходит не могу сказать. По реструктуризации, насколько я помню у них нормальные условия. Не буду утверждать, но вроде так. Давно у меня это было.

Хто має в май кредіт проданий кредит, можете сказати там де історія кредитів статус пише продан чи списан? І як продавали ваш кредит вас повідомили?

Таня, Мене майкредит чи то продав,чи то передав право вимоги по моєму кредиту в КредитЕкспрес під час реструктуризації.
Борг висить в кабінеті .
Ніхто ніяких документів не присилав і присилати не збирається .
Я вже сама часом путаюся.Короче цирк на дроті .

Таня, Мене майкредит чи то продав,чи то передав право вимоги по моєму кредиту в КредитЕкспрес під час реструктуризації.
Борг висить в кабінеті .
Ніхто ніяких документів не присилав і присилати не збирається .
Я вже сама часом путаюся.Короче цирк на дроті .
Мене пише що кредиту немає. А в розділі моі кредити от таке Screenshot_20190115-192451.webpщо це би значило?

Таня, Може Вам його списали? Зателефонуйте до них запитайте.
Я б за Вас була б дуже рада!

А сколько у Вас просрочки?
Довго навіть не памя
А сколько у Вас просрочки?
Довго вже і не памятаю місяців 4 точно. Я оформила реструктиризацію оплатила чотири платежі по 4700 а пятий останній немала чим платити вони мені все перерахували і я знову була винна майже 16000, а сьогодні заходжу і от таке пише.

Довго навіть не памя

Довго вже і не памятаю місяців 4 точно. Я оформила реструктиризацію оплатила чотири платежі по 4700 а пятий останній немала чим платити вони мені все перерахували і я знову була винна майже 16000, а сьогодні заходжу і от таке пише.
Вот по этой причине реструктуризацию не оформляю!

Вкладення

• Screenshot_20190115-211952.webp
    Screenshot_20190115-211952.webp
    54.8 Кб · Перегляди: 100
Я сама в шоці. Мені сьогодні просто смс прийшло що якийсь борг передали європейському агенстві я думала що то майкредит, позвонила а там кажуть що то альфа банк. Ну і думаю а в майкредит де дівся борг, а то вот як.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі