Просрочка по кредиту 40 днів

• Автор теми Автор теми NAStyOne
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Вони пишуть зі свого аккаунту ще культурно, коли вирішене питання і т.п.
А з лівих пишуть гидоту всяку. Мама вчора наказала скаргу в нбу
Мені вже і на почту не пишуть))) втомилися писати)

В них там якийсь зломаний лічильник кожного дня перший день грейс періоду
Також звернула на це увагу))) день перший, а суми різні, останній раз хотіли 27 тисяч, це з тіла 10к, після того що вони писали можуть тільки дулі отримувати))))

А про мене наче й забули - декілька разів прийшла смс потім в тг написали чого я жду й чого не плачу - сказала жду лояльних умов - то запропонували тіло +1000 і норм - не гнали навіть

Прострочка близько трьох місяців. Створювали групи у вайбер з людьми яких знайшли в фейсбуці. Тепер вже інстаграм розсилка. Чогось придовбались до мене. Сказала оплачу коли будуть нормальні умови. Тіло всього 5 тисяч було. Не збираюсь нічог платити поки не буде нормальних умов. Кожного дня майже достають.

Прострочка близько трьох місяців. Створювали групи у вайбер з людьми яких знайшли в фейсбуці. Тепер вже інстаграм розсилка. Чогось придовбались до мене. Сказала оплачу коли будуть нормальні умови. Тіло всього 5 тисяч було. Не збираюсь нічог платити поки не буде нормальних умов. Кожного дня майже достають.
У Вас інстаграм був відкритий? Я свою сторінку приховала і у фейсбуці деактивувала сторінку

у мене був фейсбук відкритий, але я закрила його вже. Але вони встигли там знайти номери і сторінки інстаграм деяких людей

у мене був фейсбук відкритий, але я закрила його вже. Але вони встигли там знайти номери і сторінки інстаграм деяких людей
Ви скаргу не писали в нбу?
А шо у групі у вайбері писали?

Ви скаргу не писали в нбу?
А шо у групі у вайбері писали?
У мене вони не палилися яка контора, чисто по тому що спілкуються на руській і хамовито і по сумі що накрутили зрозуміло що то вони.

У мене вони не палилися яка контора, чисто по тому що спілкуються на руській і хамовито і по сумі що накрутили зрозуміло що то вони.
Так мамі моїй вони також не представились
І мені писали від Валі якоїсь
Іноді пишуть від себе, але там більш менш культурно

Ну та та, їх же оце позбавили ліцензії на надання операцій по факторингу, вот вони і зараз активізувалися…мені вони теж вчора телефонували, шось в трубку покричали і кинули, і у вайбер пишуть раз на кілька днів))
DBDC153C-F153-4F9C-9204-F243FF39739E.jpeg
6EE6D4E5-FCEC-460E-B219-4FDA5DCA6E0C.jpeg

Ну та та, їх же оце позбавили ліцензії на надання операцій по факторингу, вот вони і зараз активізувалися…мені вони теж вчора телефонували, шось в трубку покричали і кинули, і у вайбер пишуть раз на кілька днів))
Скоро будуть писати з лівих аккаунтів
Мені сьогодні вже Валя знов пише , ФІО мами написали, хоча вони їй і так вже писали
Скільки у Вас просрочка? Мені ідентичні повідомлення писали

Я писала скаргу в НБУ. Поки що чекаю відповідь. У мене вони спалились і я встигла зробити скріни, той номер що писав мені і представився з якої він компанії через кілька днів створив групу у вайбері. У вайбері писали що я роблю собі губи, брови, вії, а оплату їм не роблю, що я винна більше 10 тисяч ( хоча по факту тіло 5000) і я така погана, що у військовий час я обманюю людей, утримуючи їхні кошти. Ну всяке таке. Всі ті хто були в групі посміялись і видалялись. Кажу всім що це аферисти і все

Я писала скаргу в НБУ. Поки що чекаю відповідь. У мене вони спалились і я встигла зробити скріни, той номер що писав мені і представився з якої він компанії через кілька днів створив групу у вайбері. У вайбері писали що я роблю собі губи, брови, вії, а оплату їм не роблю, що я винна більше 10 тисяч ( хоча по факту тіло 5000) і я така погана, що у військовий час я обманюю людей, утримуючи їхні кошти. Ну всяке таке. Всі ті хто були в групі посміялись і видалялись. Кажу всім що це аферисти і все
понабирали по оголошенню в телеграмі, це ж треба так тупо спалитися

Мені вони не писали з оф каналу, зразу їхнє відбите чудо почало писати

А до чого тут ліцензія на факторинг? я сумніваюся, що вони її взагалі використовували

Це ном тіеіі Валі 0661081891. Мені тож якась Валя пише
Анеможу взнати. Вони неговорять яка конпанія, Амю 3 кредити і незнаю який знизити

Останнє редагування:

Анеможу взнати. Вони неговорять яка конпанія, Амю 3 кредити і незнаю який знизити
Так, цей номер
Це Нові кредити, тільки вони так роблять
Ну ще читала що є гроші, але в мене з ними проблем немає. Тому це Нові Кредити

Доброго дня! В кого як з ними? 40 днів просрочки, сьогодні мамі на вайбер написали, але я її попередила. Коли нормальні умови пропонують?
40 днів це ні про що, чекайте хоча б декілька місяців, я з ними домовилася на тіло плюс тисячу гривень через 2 місяці рівно.

Назад
Угорі