Просрочка по кредиту 40 днів

• Автор теми Автор теми NAStyOne
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
А на каком сроке просрочке проценты останавливаются. И если платить частично, не подписывая договор пролонгации проценты не будут возобновлятся? И с тела 3000 сколько максимально могут насчитать?

А на каком сроке просрочке проценты останавливаются. И если платить частично, не подписывая договор пролонгации проценты не будут возобновлятся? И с тела 3000 сколько максимально могут насчитать?
На тому сроці скільки прописано в договорі, частично платити не можна нікому.

Давно це було? Сильно кошмарили?
Це було за 2 місяці до початку війни, грудень 21 року. Не кошмарили взагалі, може мені так пощастило, але були тихі, нормальні, ні колажів, ні дзвінків 3 особам.

домовилась з ними на часткові платежі раз у 15 днів з частковим списанням.
Встигли тільки мамі написати, і то не гадості і суму навіть не писали. Випадково взяла трубку, вони з Мтс телефонували. Запитали скільки я маю на оплату, так і домовились

Встигли тільки мамі написати, і то не гадості і суму навіть не писали. Випадково взяла трубку, вони з Мтс телефонували. Запитали скільки я маю на оплату, так і домовились
повезло, бо вони зараз капец неадекватні

Як змогли домовитись? І яка у вас просрочка?

Як змогли домовитись? І яка у вас просрочка?
Списали відсотки після просрочки. І оплачую частинами
Сказала яку суму і коли можу сплачувати, так і домовились
Слухавку випадково від них взяла

Назад
Угорі