Bitcapital Просрочення в биткепитал

• Автор теми Автор теми Єнотік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 3K
На 22 день відправили багатьом смс в вайбер, а через 2 години пішла розсилка смс по всій телефонній книзі( всі номера що були в телефоні, пришла даже на мій інший номер телефону який був записаний ). На інший день прислали акцію з 160000тис закрити за 93000тис. при тілові 450 юсдт , я звісно не оплатив.. Поки що дзвонить робот. Сьогодні пришла смс ,що виїздна група вже їде , а потім інша смс що починають працювати з оточенням.Чекаю, що буде завтра. На сьогоднішній день 25 днів протермінування. Чекаю на лояльні умови від них.

Сильно вас достають і ваших знайомих?
У вас був завантажений додаток? Як відреагували люди на ці смс?

Так, додаток завантажений. Одні зрозуміли і все нормально було навіть сміялися, а інші в паніці були ( це люди похилого віку 60+ і вище). А у вас додаток завантажений?

Тіло кредиту у вас велике?

Так, додаток завантажений. Одні зрозуміли і все нормально було навіть сміялися, а інші в паніці були ( це люди похилого віку 60+ і вище). А у вас додаток завантажений?

Тіло кредиту у вас велике?
600 у Кріпсі, біти тільки з наступного тижня піду в протермінування, там взагалі 900. Додаток був, але у мене на телефоні всього було 10 номерів, не знаю чи спасе це мене 😅

На 22 день відправили багатьом смс в вайбер, а через 2 години пішла розсилка смс по всій телефонній книзі( всі номера що були в телефоні, пришла даже на мій інший номер телефону який був записаний ). На інший день прислали акцію з 160000тис закрити за 93000тис. при тілові 450 юсдт , я звісно не оплатив.. Поки що дзвонить робот. Сьогодні пришла смс ,що виїздна група вже їде , а потім інша смс що починають працювати з оточенням.Чекаю, що буде завтра. На сьогоднішній день 25 днів протермінування. Чекаю на лояльні умови від них.

Сильно вас достають і ваших знайомих?
Поки ні

З 18 дня інгноруб їхні дзвінки. Зараз 28 день розіслали смс по телефонній книзі що я дав згоду на стягнення з них позики)) Підкажіть будь ласка чи є зміст з ними спілкуватись чи краще чекати лояльної пропон?

З 18 дня інгноруб їхні дзвінки. Зараз 28 день розіслали смс по телефонній книзі що я дав згоду на стягнення з них позики)) Підкажіть будь ласка чи є зміст з ними спілкуватись чи краще чекати лояльної пропон?
Розмовляти немає сенсу, чекайте пропозицій за тіло, тоді вони лояльніші

Технофінанс пропонують закрити кредит за 14 500 при тілі 12 000 сьогодні до 21:00. Протермінуваня вже трохи більше року, тому напевно кращу пропозицію вже не запропонують.
В мене тільки менша половина цієї суми. От думаю взяти в біткепітал позику. Там відсотки не великі до протермінуваня і чи є комісія за видачу?

Щоб погасити в Технофінанс

перший день протермінування, я з вами💪🏻

Вкладення

• IMG_7348.webp
    IMG_7348.webp
    52.6 Кб · Перегляди: 22
Технофінанс пропонують закрити кредит за 14 500 при тілі 12 000 сьогодні до 21:00. Протермінуваня вже трохи більше року, тому напевно кращу пропозицію вже не запропонують.
В мене тільки менша половина цієї суми. От думаю взяти в біткепітал позику. Там відсотки не великі до протермінуваня і чи є комісія за видачу?

Щоб погасити в Технофінанс
Відсотки нараховують немалі, хіба користуватись промокодом
Комісія за видачу також є
Але ліпше в криптопозики не влазити, менше нервів буде

перший день протермінування, я з вами💪🏻
Скільки тіло у вас

Відсотки нараховують немалі, хіба користуватись промокодом
Комісія за видачу також є
Але ліпше в криптопозики не влазити, менше нервів буде

Скільки тіло у вас
100, надеюсь не будут сильно кошмарить, та и найти меня трудно

Розмовляти немає сенсу, чекайте пропозицій за тіло, тоді вони лояльніші
Зрозуміло. Якось цікаво рандомно вони роблять розсилку. Поки мені подзвонило 3 людини з тел книги і всім в різний час прийшло десь з інтервалом в пару годин. Я так розумію то буде кожен день по трохи😅

Назад
Угорі