Прошу підтримки та допомогу!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вондопомагають переселенцям , жителям Харківської, Донецької, Луганської областей - вже писали туди. Повірте - я вже стільки листів написала, прозань і т.д. Знову написала на область і район - грошей немає будуть 3000 в квітні -травні - писати можна 1 раз на рік, а всільській раді виділяють 500 грн..
Вибачте, клавіатура працює через раз.
До волонтерiв,в iншi фонди звертались?

8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Прошу вас не сдавайтесь....
Если хочется плакать.... плачьте, НО НЕ СДАВАЙТЕСЬ, все будет хорошо.
Это все временно, и это пройдет!

Да лучше бросить все силы на здоровье ребенка. Про долги пока забыть. это как чаша весов. Выбрать главное в жизни. ... долги потом реструкторизируют ... это не имеет значение сейчас.

7 років,фейсбук закритий. Ми вже не раз до цьогоз бирали і на фейсбуці і дорізних фондів звертались

Напишите на программы какие-то,может заинтересуются вашей ситуацией и помогут создать фин.поддержку,всё-таки телевидение поможет быстрее собрать нужную сумму.Расскажите свою историю в новостях,я много видела похожих историй,и помощь от людей есть,много смотрят телевизор,и много людей отзывчивых.

По тєліку показують що Ахметов помагає діткам, може звернутися? Сил вам і терпіння, і ви дуже хороша мати, ви хвилюєтесь за своє маля як справжня мама...ви ж не відмовляєтесь, не перестаєте боротись з підступною хворобою а пороги омиваєте допомоги шукаєте!!!!! А про мфо то насрат*
Ахметов допомагає тільки діткам з Луганської та Донецької обл. Це я сама чула на каналі Україна. Хоча можна спробувати і туди звернутися! Але це все разова допомога! А дитині ЩОМІСЯЧНО потрібно 14т на реабілітацію!!!

Да вся допомога разова, ому в меневженемає сил, продали, що малии, всепішло що складали + куча кредтів. На операцію тільки пішло 200000тис . Начебто дивишся, 14000не дуже й велика сума але їхвже просто немає девзяти!

Ахметов допомагає тільки діткам з Луганської та Донецької обл. Це я сама чула на каналі Україна. Хоча можна спробувати і туди звернутися! Але це все разова допомога! А дитині ЩОМІСЯЧНО потрібно 14т на реабілітацію!!!
Я не щнала, але автор писала що до них теж зверталась і відмовили нажаль((( Тут мені здається потрібно на говорить украіна чи один за всіх, там є таке що допомагають безкоштовно. Але то все час, а дитині потрібно ВЖЕ
От саме в таких випатках саме більше шкодую що годувала ненажер (мфо) кращеб ті кошти діткам роздала то користь булаб і бог здоровя і життя добавив( а так не тільки гроші забрали а саме головне здоровя, зараз і по поводу них і не хвилююся а люба мєлочь дома вже заспокійливе зразу, руки трусяться і голова розколюється і все розумію а нічого зробить не можеш!(((

Останнє редагування:
Це все так!
Звералась і буду звертатись. Але толку 0000

Останнє редагування:
Я не щнала, але автор писала що до них теж зверталась і відмовили нажаль((( Тут мені здається потрібно на говорить украіна чи один за всіх, там є таке що допомагають безкоштовно. Але то все час, а дитині потрібно ВЖЕ
От саме в таких випатках саме більше шкодую що годувала ненажер (мфо) кращеб ті кошти діткам роздала то користь булаб і бог здоровя і життя добавив( а так не тільки гроші забрали а саме головне здоровя, зараз і по поводу них і не хвилююся а люба мєлочь дома вже заспокійливе зразу, руки трусяться і голова розколюється і все розумію а нічого зробить не можеш!(((
Не болійте! Хоча сама на заспокійливих була та тиск піднявся після дзвінка "капітана поліції"до голови сільради

Я вже писала на форумі про проблеми зі здоровям нашої дитини. Прошу допомогти позичити чи можливо хтось зможе допомогти дозбирати 800 грн на лікування нам. на завтра потрібно дозбирати ці кошти. Буду дуже вдячна хто відгукнеться. документи можу надати особисто в повідомлення.дякую
Житомирській район
прошу форумчан хто може допомогти -відгукнутися!!!
8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Я вже писала на форумі про проблеми зі здоровям нашої дитини. Прошу допомогти позичити чи можливо хтось зможе допомогти дозбирати 800 грн на лікування нам. на завтра потрібно дозбирати ці кошти. Буду дуже вдячна хто відгукнеться. документи можу надати особисто в повідомлення.дякую

Останнє редагування:
Вiдгукнiться,хто мае можливiсть зробити хорошу справу перед початком Великого посту!Особисто я не маю зараз можливостi допомогти ( Хоча дуже перейнялась iсторiею цiеi дитини.Пишу для того,щоб пiдняти тему в топ.Не будьмо байдужими!Людина в розпачi...

Держитесь в первую очередь для ребенка. А на сель совет забейте. Если они знают вашу ситуацию то должны в первую очередь протянуть руку помощи как это делается в нашем соседнем селе. И думаю никто вас не осудит. Обратитесь а Охматдед там есть стоящие хирурги. В прессу напишите народ откликнется. Держу за вас с манюней кулачки и буду за вас молится.

Дуже вам дякую за підтримку!!! Хай Бог благословить
Держитесь в первую очередь для ребенка. А на сель совет забейте. Если они знают вашу ситуацию то должны в первую очередь протянуть руку помощи как это делается в нашем соседнем селе. И думаю никто вас не осудит. Обратитесь а Охматдед там есть стоящие хирурги. В прессу напишите народ откликнется. Держу за вас с манюней кулачки и буду за вас молится.
дякую
ми не сидимо без діла назбирали половину потрібної суми але на затра не вистачає 800 грн тому і звертаюсь по допомогк

А завтра ви вже не можете збирати? Питаю бо зарплату нам затримують можливо буде завтра хоч 50 -100 я думаю зможу скинути .

Завтра їдемо на Київ-там будемо тиждень. Думаю, що можна.Дякую
номер карти хто може допомогти 4149 4991 2255 1243

Завтра їдемо на Київ-там будемо тиждень. Думаю, що можна.Дякую
номер карти хто може допомогти 4149 4991 2255 1243
Напишить н-р карти. Правда. у мене пенсія 10. але .може. щось підзароблю до цього. Напишіть! Хоч в понеділок. хоч в середу Вам гроші зараз дуже потрібні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі