- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звідки Ви?2 місяці, адвокату заплатить 3500-4000 - не має змоги, відраховують 1000 з зарплати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звідки Ви?2 місяці, адвокату заплатить 3500-4000 - не має змоги, відраховують 1000 з зарплати
это на что именно ежемесячная сумма? была ли операция? 14 000 ежемесячно на препараты? На какие?14000 грн щомісяця
Зверніться до волонтерів,в соц.сеті ....8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Во-первых примите успокоительное, и возможно посоветуйтесь с доктором что можно такого принимать не вредного , что бы зависимости не было и Вы спокойней стали . От того, что мама нервная ребенку легче не станет . Найдите себе способ себя успокаивать . Я не советчик в этих делах , каждый человек - индивидуален, кто то ванны принимает , кто то успокоительное пьёт, гуляет на свежем воздухе, читает , ходит в церковь и т.д. у каждого свой метод, но он обязательно должен найтись и у Вас. По поводу мфо у Вас очень веская причина - болезнь ребенка, и каждый адекватный человек поймёт, что любая мать сделает что угодно, лишь бы спасти своё чадо, а все остальные не понимающие пускай идут ..... Пишите во все инстанции , прикладывайте выписки врачей, справки , бейте на то, что деньги брались на лечение .8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Це банкам?Альфа2 кредитки (по одній напис приватного нотаріуса - 20% з зарплати )(одна 4000 інша 11000), Приват - це взагалі жах з 26000- нарахували вже 60000, Идея 30000 - 17000 виплатила, ще винна 24000
14000 грн щомісяця
ні - це реабілітаціяЦе банкам?
Зверніться за допомогою до волонтерів,думаю ,Вам допоможуть...ні - це реабілітація
Дякую всім!
это на протяжении какого срока такая терапия нужна? Папа ребенка работает?Лікувальна гімнастика, масажі лікувальні, інгаляції, спелеотерапія, синглентно-киснева терапія, дієтичне харчування.
2-3місяці ми обоє працюємо, учоловіка зарплата 7500 в мене 5000 2 діток.это на протяжении какого срока такая терапия нужна? Папа ребенка работает?
Де цей розділ знайти?Можливо,Вашу тему ,мало прочитає форумчан.
Є на форумі РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗДІЛ.
Напишіть ще туди.... Дай Боже,щоб з Вашого регіону відкликнулись люди....
Будемо підтримувати та допомагати... Тільки не опускати руки....
Не опускайте руки!
На головній сторінці ,2-3місяці ми обоє працюємо, учоловіка зарплата 7500 в мене 5000 2 діток.
Де цей розділ знайти?
Дякую , знайшла вжеНа головній сторінці ,
По тєліку показують що Ахметов помагає діткам, може звернутися? Сил вам і терпіння, і ви дуже хороша мати, ви хвилюєтесь за своє маля як справжня мама...ви ж не відмовляєтесь, не перестаєте боротись з підступною хворобою а пороги омиваєте допомоги шукаєте!!!!! А про мфо то насрат*17 штук +3 банки - тіла від 1000-до 5000, половина вже у колекторів. Вроджена вада серця у нас
Вондопомагають переселенцям , жителям Харківської, Донецької, Луганської областей - вже писали туди. Повірте - я вже стільки листів написала, прозань і т.д. Знову написала на область і район - грошей немає будуть 3000 в квітні -травні - писати можна 1 раз на рік, а всільській раді виділяють 500 грн..По тєліку показують що Ахметов помагає діткам, може звернутися? Сил вам і терпіння, і ви дуже хороша мати, ви хвилюєтесь за своє маля як справжня мама...ви ж не відмовляєтесь, не перестаєте боротись з підступною хворобою а пороги омиваєте допомоги шукаєте!!!!! А про мфо то насрат*
Я думала що він усім діткам допомогаєВондопомагають переселенцям , жителям Харківської, Донецької, Луганської областей - вже писали туди. Повірте - я вже стільки листів написала, прозань і т.д. Знову написала на область і район - грошей немає будуть 3000 в квітні -травні - писати можна 1 раз на рік, а всільській раді виділяють 500 грн..
Вибачте, клавіатура працює через раз.