Прошу підтримки та допомогу!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Житомирській район

8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Зверніться до волонтерів,в соц.сеті ....

Операція вже була, зараз післяопераційна операція, бо імплант погано приживаєтьсяв серці(обростає мишцями серця)

8 місяців просрочки! Дзвінки трезвонять всім і всюди, добралися до сільської ради ! Ночами сняться кошмари! З форуму не вилажу днями, начебто розумію, але в середені все перевертається! Це все можна пережити! Але тяжка хвороба доці - не дає мені спокою! Лікуємось, лікуємось , а кінця краю не видно. Я давно живу з відчуттям поганої мами. В нашій країні люди повинні брати кредити, красти, аби лікувати свою кровинку! Я не ідеальна мама. Мені потрібна допомога, в першу чергу психологічна. Я наче стиснута пружина. Можу триматися-триматися, а потім зірватсь, інколи ридаю від думок. Гіркота, біль, страх за дитину, підсвідома образа на долю ... Скільки ми оббили порогів, щоб зібрати кошти на лікування, до скількох звертались.. І ось знову порібні гроші на лікування, яких не має де взять! Біль, безвихідь, не можу вже!
Во-первых примите успокоительное, и возможно посоветуйтесь с доктором что можно такого принимать не вредного , что бы зависимости не было и Вы спокойней стали . От того, что мама нервная ребенку легче не станет . Найдите себе способ себя успокаивать . Я не советчик в этих делах , каждый человек - индивидуален, кто то ванны принимает , кто то успокоительное пьёт, гуляет на свежем воздухе, читает , ходит в церковь и т.д. у каждого свой метод, но он обязательно должен найтись и у Вас. По поводу мфо у Вас очень веская причина - болезнь ребенка, и каждый адекватный человек поймёт, что любая мать сделает что угодно, лишь бы спасти своё чадо, а все остальные не понимающие пускай идут ..... Пишите во все инстанции , прикладывайте выписки врачей, справки , бейте на то, что деньги брались на лечение .
Ничего не бойтесь , все наладится , ранова то руки опускать , еще ребенка вырастить нужно!

Альфа2 кредитки (по одній напис приватного нотаріуса - 20% з зарплати )(одна 4000 інша 11000), Приват - це взагалі жах з 26000- нарахували вже 60000, Идея 30000 - 17000 виплатила, ще винна 24000

14000 грн щомісяця
Це банкам?

Лікувальна гімнастика, масажі лікувальні, інгаляції, спелеотерапія, синглентно-киснева терапія, дієтичне харчування.

Солнышко ,держитесь !!!конечно плохо и страшно за ребёнка ,но материнская любовь делает чудеса ,не опускайте руки !!стучитесь во все двери ,волонтеры ,фонды.вы очень сильная уже столько лет боретесь и обязательно справитесь !!

Здоров"я Вашій доні і Вам! І ще сили пережити все це!!!

Лікувальна гімнастика, масажі лікувальні, інгаляції, спелеотерапія, синглентно-киснева терапія, дієтичне харчування.
это на протяжении какого срока такая терапия нужна? Папа ребенка работает?

Можливо,Вашу тему ,мало прочитає форумчан.
Є на форумі РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗДІЛ.
Напишіть ще туди.... Дай Боже,щоб з Вашого регіону відкликнулись люди....
Будемо підтримувати та допомагати... Тільки не опускати руки....
Не опускайте руки!

это на протяжении какого срока такая терапия нужна? Папа ребенка работает?
2-3місяці ми обоє працюємо, учоловіка зарплата 7500 в мене 5000 2 діток.
Можливо,Вашу тему ,мало прочитає форумчан.
Є на форумі РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗДІЛ.
Напишіть ще туди.... Дай Боже,щоб з Вашого регіону відкликнулись люди....
Будемо підтримувати та допомагати... Тільки не опускати руки....
Не опускайте руки!
Де цей розділ знайти?

17 штук +3 банки - тіла від 1000-до 5000, половина вже у колекторів. Вроджена вада серця у нас
По тєліку показують що Ахметов помагає діткам, може звернутися? Сил вам і терпіння, і ви дуже хороша мати, ви хвилюєтесь за своє маля як справжня мама...ви ж не відмовляєтесь, не перестаєте боротись з підступною хворобою а пороги омиваєте допомоги шукаєте!!!!! А про мфо то насрат*

По тєліку показують що Ахметов помагає діткам, може звернутися? Сил вам і терпіння, і ви дуже хороша мати, ви хвилюєтесь за своє маля як справжня мама...ви ж не відмовляєтесь, не перестаєте боротись з підступною хворобою а пороги омиваєте допомоги шукаєте!!!!! А про мфо то насрат*
Вондопомагають переселенцям , жителям Харківської, Донецької, Луганської областей - вже писали туди. Повірте - я вже стільки листів написала, прозань і т.д. Знову написала на область і район - грошей немає будуть 3000 в квітні -травні - писати можна 1 раз на рік, а всільській раді виділяють 500 грн..
Вибачте, клавіатура працює через раз.

Вондопомагають переселенцям , жителям Харківської, Донецької, Луганської областей - вже писали туди. Повірте - я вже стільки листів написала, прозань і т.д. Знову написала на область і район - грошей немає будуть 3000 в квітні -травні - писати можна 1 раз на рік, а всільській раді виділяють 500 грн..
Вибачте, клавіатура працює через раз.
Я думала що він усім діткам допомогає
Може якось на телебачення якесь написать, на гарячу лінію позвонить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі