rj_
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
rj_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день всім! 
Ніколи не думав що буду подібне писати але зтикнувся з неможливістю більше пролонговувати поточні кредити у МФО та платити тільки відсотки без закриття тіла.
Маю на меті призупинити оплати по самим лояльним компаніям щоб запропонувати їм згодом реструктуризацію тіла кредиту. Інші кредити на залишок "звільнившихся" коштів - закрити.
Наразі загальна сума близько 750 тис. Поточних прострочень по платежах немає, але на днях вже можуть бути.
Питання - які МФО йдуть на поступки та пропонують/погоджуються на реструктуризацію? Можливо у когось був досвід. Буду вдячний за відповідь! 
1. Pango
2. Amigo
3. Tengo
4. Monto
5. Starfin
6. Бізнес Позика (bizpozyka) - про них в курсі, хочу закрити одразу та забути
7. Treba.Credit
8. Suncredit
9. CreditKasa
10. Лоан Плюс (LoanPlus)
11. First Credit
12. Limon Credit
13. MyCredit
14. Moneyveo
Ніколи не думав що буду подібне писати але зтикнувся з неможливістю більше пролонговувати поточні кредити у МФО та платити тільки відсотки без закриття тіла.
Маю на меті призупинити оплати по самим лояльним компаніям щоб запропонувати їм згодом реструктуризацію тіла кредиту. Інші кредити на залишок "звільнившихся" коштів - закрити.
Наразі загальна сума близько 750 тис. Поточних прострочень по платежах немає, але на днях вже можуть бути.
1. Pango
2. Amigo
3. Tengo
4. Monto
5. Starfin
6. Бізнес Позика (bizpozyka) - про них в курсі, хочу закрити одразу та забути
7. Treba.Credit
8. Suncredit
9. CreditKasa
10. Лоан Плюс (LoanPlus)
11. First Credit
12. Limon Credit