Пропозиція за тіло. А грошей нема(((

• Автор теми Автор теми Вікторія1111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Вікторія1111

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
48
Бали
2590
Вікторія1111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла пропозиція закрити за тіло а зарплата 6.07. Пічалька як бути? До 6ого чекати не хочуть((

Сьогодні прийшла пропозиція закрити за тіло а зарплата 6.07. Пічалька як бути? До 6ого чекати не хочуть((
ладно, уговорили, чтобы небыло у Вас "пичальки" говорите что за шарага, будем до 6-го их звонками зaдpaчивaть, чтобы они Ваше тело (прости Господи) подождали
а если серьёзно, то какого совета Вы ожидаете? есть предложение - нету денег, есть деньги - они передумали, предложат снова - а Вы уже обиделись на них и нах?р послали

ладно, уговорили, чтобы небыло у Вас "пичальки" говорите что за шарага, будем до 6-го их звонками зaдpaчивaть, чтобы они Ваше тело (прости Господи) подождали
а если серьёзно, то какого совета Вы ожидаете? есть предложение - нету денег, есть деньги - они передумали, предложат снова - а Вы уже обиделись на них и нах?р послали
Так кредит плюс походу.

Забейте.и живите дальше
А вобще чтоб выиграть время требуйте гарантийку на укр почту

S3IK.gif

Не те щось нажала. Дуже вдячна 1 людині яка послухала і без проблем плзичтла 200 євро. Сьогодні віддала борг. Зп чекала в понеділок тому для перестраховки мусила позичити. А решта всі до кого зверталася і в них свої нюанси то море то гори хай котяться далеко. Якщо щось знадобитися " а я на морі)) "

Вам надавали гарантійний лист? В будь-якому випадку, зараз доцільно просити довідку про відсутність заборгованості.
Тому що бувають спірні ситуації після закриття за усними домовленостями.

Довідка є) була доступна через пару годин після закриття. Гарантійний був на вайбер робила на свій ризик. Знаю що погано але хто не ризикує... ))) якщо виплило б щось пізніше обов'язково відпишу,значіть моя вина.

Довідка є) була доступна через пару годин після закриття. Гарантійний був на вайбер робила на свій ризик. Знаю що погано але хто не ризикує... ))) якщо виплило б щось пізніше обов'язково відпишу,значіть моя вина.
Ну,впринципі почитала Ваші пости,то ситуація у Вас не така й критична,щоб погоджуватися на тіло.
Тільки як вигребетеся з цього лайна,не лізьте знову дуже Вас прошу.

А через сколько вам предложили тело ?

Если тело хоть раз предложили, то предложат ещё двадцать раз, не обязательно сломя голову бегать в поисках денег сразу, мне некоторые уже и полтела предлагают!

Назад
Угорі