Пропозиція за тіло. А грошей нема(((

• Автор теми Автор теми Вікторія1111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
Розкажу повністю. Кредит взятий 16 березня. Ні 1 пролангації продовження чи часткового. 16 квітня до мене подзвонила далека родичка що до неї телефонують через годину на вайбер прийшло від деякого Саші що він знає де я живу з ким спілкуюсь і якщо не вийду на контакт будуть знати всі. 10 хв після того дзвінок на робочий. Потім колаж мені чоловікові мамі і тій родичі. В відповідь на нього відправила смайлик відписала що це креатив і попросила закинути в фейсбук відповідь мороз. 3 дні з ними спілкувався мій чоловік(деколи пяний) не знаю про що говили але мій чоловік сам до них набрав по 20+ дзвінків за день поки цей Саша не постава нас в блок і тоді дзвінки припинилися. Десь 2 тижні назад почалися дзвінки з різних номерів в гет контакті вибивало як бабця, віталік брат, мама, свекруха, муж і навіть мій покійний тато. 30 червня з 7 ранку робот кожні 3 хв. Біля 11 дня створили групу в вайбер і кинули пропозицію. Домовились до 3 го. Сьогодні зранку знов робот але відписала що 100% оплачу зрозу ж зняли. Доречі в ці дні ні 1 дзвінка на роботу

Розкажу повністю. Кредит взятий 16 березня. Ні 1 пролангації продовження чи часткового. 16 квітня до мене подзвонила далека родичка що до неї телефонують через годину на вайбер прийшло від деякого Саші що він знає де я живу з ким спілкуюсь і якщо не вийду на контакт будуть знати всі. 10 хв після того дзвінок на робочий. Потім колаж мені чоловікові мамі і тій родичі. В відповідь на нього відправила смайлик відписала що це креатив і попросила закинути в фейсбук відповідь мороз. 3 дні з ними спілкувався мій чоловік(деколи пяний) не знаю про що говили але мій чоловік сам до них набрав по 20+ дзвінків за день поки цей Саша не постава нас в блок і тоді дзвінки припинилися. Десь 2 тижні назад почалися дзвінки з різних номерів в гет контакті вибивало як бабця, віталік брат, мама, свекруха, муж і навіть мій покійний тато. 30 червня з 7 ранку робот кожні 3 хв. Біля 11 дня створили групу в вайбер і кинули пропозицію. Домовились до 3 го. Сьогодні зранку знов робот але відписала що 100% оплачу зрозу ж зняли. Доречі в ці дні ні 1 дзвінка на роботу
Мне тоже приходило такое предложение, как и вам. Но мне тело оплачивать нечем. Договариваться тоже не о чём. Так они включили автодозвон. Тоже каждые 3-5 минут звонит робот. Целую неделю?

Ну,впринципі почитала Ваші пости,то ситуація у Вас не така й критична,щоб погоджуватися на тіло.
Тільки як вигребетеся з цього лайна,не лізьте знову дуже Вас прошу.
Зараз лиши
Ну,впринципі почитала Ваші пости,то ситуація у Вас не така й критична,щоб погоджуватися на тіло.
Тільки як вигребетеся з цього лайна,не лізьте знову дуже Вас прошу.
Залишилось 1 манівео.ще 3 платежа. 2 банка (2 кредитки і кредит на телевізор) і комуналка. Все сплачується потрохи. Цього місяця телевізор закрию і комунальних оплачу десь 10-20% боргу + місячний платіж. Життя пішло на краще. Сподіваюсь за місяців 5 повністю віддати всі борги і при цьому мати гроші на мінімальні речі бо останні місяці не те що не було чим платити, а і жити не було за що. Бажаю всім форумчанам пошвидше позбутись цього тягаря. Тим хто хоче закрити достатньо грошей, пропозицій за тіло і ніяких дзвінків. Тим хто не плану закривати також ніяких дзвінків і нотаріусів на їх шляху. З самого початку ситуація в мене і не була найгірша але завдяки форуму не наробила помилок і нажаль реструктуризацію зробила до того як вас знайшла((

Если тело хоть раз предложили, то предложат ещё двадцать раз, не обязательно сломя голову бегать в поисках денег сразу, мне некоторые уже и полтела предлагают!
А кто именно не подскажете?

Назад
Угорі